سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

فریبرز محمود زاده:

اگر مطالبات بودیمیر پرداخت نشوند، پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیسی‌ها بسته می‌شود.

رئیس کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ گفت: مدیران باشگاه پرسپولیس نیز پیگیر پرداخت مطالبات بودیمیر هستند؛ اما اگر مطالبات او پرداخت نشوند، پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیسی‌ها بسته می‌شود.

فریبرز محمود زاده

به گزارش خبرگزاری موج، فریبرز محمود زاده، رئیس کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ درباره تطابق نداشتن قرارداد‌های بازیکنان با چیزی که در سازمان لیگ فوتبال ثبت می‌شود، عنوان کرد: این مسئله در گذشته بسیار بیشتر بوده است؛ اما در حال حاضر این قرارداد‌های کاذب بسیار کمتر شده اند. یک نکته وجود دارد و آن این است که نهاد حقوقی سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال به عنوان یک نهاد نظارتی، تنها باید در متون قراردادی که خلاف قرارداد‌های بین المللی است، دخالت کنند؛ در غیر این صورت ما حق دخالت در قرارداد‌های تیم‌ها را نداریم.

او ادامه داد: چرا این قرارداد‌های دروغین کمتر شده اند؟! به این دلیل که بازیکنان پذیرفته اند که اگر با باشگاه به مشکل بر بخورند؛ آن قراردادی که در کمیته تعیین وضعیت بررسی می‌شود؛ سند و قراردادی است که به سازمان لیگ ارائه شده است.

محمود زاده گفت: تا زمانی که در باشگاه‌های ما، آن صداقتی که برای فوتبال لازم است نباشد، این مشکلات ادامه دارند.

رئیس کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ درباره آپشن‌های عجیب بعضی از بازیکنان فوتبال در قراردادهایشان، عنوان کرد: باز هم می‌گویم که این موضوعات به درون باشگاه‌ها باز می‌گردند. وقتی تیمی برای هر گل و یا پاس گل، رقمی را به عنوان پاداش تعیین می کند؛ شاید در کار تیمی و گروهی تیم خودشان مسئله و مشکل درست کند و در نهایت به ضرر باشگاه تمام ‌شود.

محمود زاده در ارتباط با پرونده بودیمیر و محرومیت احتمالی باشگاه پرسپولیس گفت: فیفا در این گونه مسائل با هیچ باشگاهی شوخی ندارد و اگر در آن بازه زمانی که برای باشگاه تعیین کرده است؛ پرداخت مطالبات بازیکن انجام نشود، بدون شک پنجره نقل و انتقالاتی آن‌ها بسته خواهد شد.

او ادامه داد: مدیران باشگاه پرسپولیس نیز پیگیر پرداخت مطالبات بودیمیر هستند؛ اما اگر مطالبات او پرداخت نشوند، پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیسی‌ها بسته می‌شود.

او درباره قانون منع جذب بازیکنان و مربیان خارجی در لیگ برتر کشورمان عنوان کرد: هیچ قانونی زمانی که اعمال می‌شود، نمی‌تواند کامل باشد؛ اما باید بپذیریم که این قانون در جهت منافع ملی ما بوده است.

او ادامه داد: ما در این فصل می‌توانستیم ۶۴ بازیکن خارجی جذب کنیم و احتمال داشت ۶۴ پرونده جدید برای ما در فیفا باز شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه