سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد

آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ:

واکسن کرونا قوانین ضددوپینگ را نقض نمی‌کند

آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ با بیان اینکه سلامتی ورزشکاران مهمترین نگرانی ما است اعلام کرد: واکسن کرونا قوانین ضددوپینگ را نقض نمی‌کند.

واکسن کرونا

به گزارش خبرگزاری موج، آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ (WADA) اعلام کرد هیچ دلیلی وجود ندارد که باور کند واکسن کرونا قوانین ضد دوپینگ را می‌شکند.

ناظر جهانی مبارزه با دوپینگ عنوان کرد که سلامتی ورزشکاران مهمترین نگرانی وادا در طول بیماری همه‌گیر کووید ۱۹ بوده و آنها می‌توانند اطمینان داشته باشند که بعید است یک واکسن ویروس کرونا باعث نقض قوانین مبارزه با دوپینگ شود. نظارت واداد این اطمینان را خواهد داد که استفاده از واکسن هیچ تضادی با اصول ضد دوپینگ ندارد.

نیک وویک رئیس علوم و پزشکی ضد دوپینگ انگلیس، قبلا گفته بود که این سازمان در انتظار به روزرسانی پیشرفت فعالیت‌های واداست.

وویک در این باره عنوان کرد: آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ در حال حاضر با شرکت‌های دارویی و تولیدکنندگان و انجمن‌های دارویی (IFPMA) در حال برقراری ارتباط است تا تعیین کند آیا ترکیبات واکسن‌های در حال توسعه در ورزش ممنوع است یا خیر و آیا فناوری‌های استفاده شده عارضه‌ای برای تشخیص دوپینگ ایجاد می‌کند یا خیر؟ ما برای به‌روزرسانی‌ها مرتب با وادا در ارتباط هستیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه