سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

دادکان:

وزارت ورزش قطعا در انتخابات فدراسیون فوتبال لابی می ‌کند

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال گفت: وزارت ورزش برای انتخاب گزینه مد نظر خود برای انتخاب به رئیس فدراسیون فوتبال لابی می ‌کند.

محمد دادکان

به گزارش خبرگزاری موج، محمد دادکان رئیس اسبق فدراسیون فوتبال عنوان کرد: متاسفانه در کشور ما اگر کسی موفق شود، همه کار می‌کنیم که او را زمین بزنیم تا او هم نتواند به موفقیت خود ادامه دهد.

او درباره انتخاب مدیران ورزشی در فوتبال گفت: اینکه گفته می‌شود مدیر ورزشی باید در راس امور قرار گیرد به این دلیل که در کشور ما رایج نیست، هیچ زمانی اتفاق نمی‌افتد. بعضی افرادی که در کشور ما مسئولیت قبول می‌کنند به فکر این هستند که فقط دوستان خود را سر کار بگذارند و به فکر موفقیت ورزش نیستند.

دادکان ادامه داد: چرا در ورزش ما خیلی از قهرمانان ما از کشور خارج می‌شوند و تابعیت کشور‌های دیگر را می‌پذیرند؟ به این دلیل که هیچ فردی به فساد در ورزش رسیدگی نمی‌کند.

او درباره لابی احتمالی وزارت ورزش برای انتخاب گزینه مد نظر خود برای انتخاب به رئیس فدراسیون فوتبال عنوان کرد: قطعا این کار را انجام می‌دهند. سال‌های بسیاری بود که به خاطر حضور وزیر ورزش در مجمع فدراسیون، اساسنامه ما تایید نمی‌شد و مشکلات زیادی را برای ما پیش آورده بود، اما در شرایط فعلی کاملا مشخص است که وزارت ورزش هم گزینه مد نظر خود را برای ریاست فدراسیون دارد.

دادکان در ارتباط با مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس عنوان کرد: در این قضیه همیشه اسم من مطرح می‌شود، اما فرد دیگری را انتخاب می‌کنند. شاید یکی از دلایل آن، این باشد که مسئولان به اسم من کمی حساسیت دارند.

او درباره انتخاب مدیران در باشگاه پرسپولیس عنوان کرد: ما همیشه امیدوار بودیم مدیری انتخاب کنند که توانایی اداره باشگاهی مانند پرسپولیس را داشته باشد، مدیری که بازیکنان و فوتبال را بشناسد، نه مدیری که بعد از انتخاب، اول برای خودش لباس می‌خرد و بعد مشکلات مالی خودش را حل می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه