سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

برگزاری جلسه ستاد مقابله با کرونا در ورزش در فدراسیون تکواندو

سی و دومین نشست ستاد مقابله با کرونا در ورزش با حضور مسئولان ورزشی در فدراسیون تکواندو برگزار می شود.

فدراسیون تکواندو

به گزارش خبرگزاری موج، سی و دومین نشست ستاد مقابله با کرونا در ورزش ساعت ۱۱ فردا (دوشنبه - ۳۱ شهریورماه) به میزبانی فدراسیون تکواندو و در سالن جلسات برگزار خواهد شد.

در این نشست نمایندگان وزارت ورزش و جوانان ، کمیته ملی المپیک، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مسوولان فدراسیون پزشکی ورزشی، شماری از رییسان فدراسیون‌های ورزشی و اعضای ستاد مقابله با کرونا در ورزش حضور پیدا می کنند.

سی و یکمین جلسه این ستاد روز ۲۴ شهریورماه برگزار شد که رییسان و دبیران فدراسیون‌های تکواندو، اسکواش، بدنسازی و پرورش اندام، کاراته، تیراندازی، تیراندازی با کمان، انجمن‌های ورزشی و کوهنوردی و صعودهای ورزشی در سخنانی به بیان نقطه نظرات و درخواست‌های فدراسیون‌های مربوطه از ستاد مقابله با کرونا در ورزش پرداختند.

مجید نیری، دبیر فدراسیون تکواندو نیز در جلسه روز ۲۴ شهریور حضور داشت که به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات فدراسیون درباره برگزاری لیگ‌های کیوروگی و پومسه، برگزاری آزمون‌های ارتقای کمربند و هم‌چنین بازگشایی باشگاه‌های تکواندو پرداخت و در این خصوص بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه