سرخط خبرها
  • تردد با اسکیت و اسکوتر در معابر عمومی ممنوع است
  • احتمال اعدام فرد مهاجم در پرواز فلای‌دبی
  • دستگیری متهمان کلاهبرداری ۵۲۸ میلیارد تومانی در بازار طلا
  • وزیر ارتباطات: اینترنت ماهواره‌ای مکمل شبکه‌های زمینی است
  • حذف چک‌های رمزدار از چرخه بانکی/ چک‌های رمزدار قبلی همچنان معتبرند
  • زمان رسیدگی پرونده علیرضا بیرانوند در دادگاه CAS مشخص شد
  • تیم ملی المپیاد نجوم ایران برای سومین سال پیاپی قهرمان جهان شد
  • برگزاری انتخابات شوراها در کل کشور/ زمان دقیق متعاقبا اعلام می‌شود
  • وزیر نفت استعفا داد/ حمید بورد سرپرست شد

محرومیت ۴ ساله بهروز هدایت کشتی گیر فرنگی کار به دلیل دوپینگ

بهروز هدایت، کشتی گیر فرنگی کار به دلیل تخلف دوپینگ، به مدت ۴ سال از تمام فعالیت‌های ورزشی محروم شد.

دوپینگ

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پایگاه خبری تحلیلی پزشکی ورزشی ایران، قائم مقام دبیرکل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ اعلام کرد بهروز هدایت، کشتی گیر فرنگی کار به دلیل تخلف دوپینگ، به مدت ۴ سال از تمام فعالیت‌های ورزشی محروم شده است.

فرزاد شارکی قائم مقام دبیرکل ایران نادو در توضیح رای صادر شده گفت: در تاریخ ۴ بهمن ماه ۱۳۹۸ در جریان مسابقات کشتی جام تختی شهر شیراز، از بهروز هدایت نمونه گیری انجام شد که ۲ ماده ممنوعه استانوزول و ترنبولون در نمونه این ورزشکار یافت شد.

به همین دلیل پس از طی شدن پروسه مدیریت نتیجه، وی به مدت چهار سال از ۱۳ اسفند ۹۸ لغایت ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ از تمام فعالیت‌های ورزشی محروم شد.

شارکی ادامه داد: این کشتی گیر درخواست استیناف مطرح کرده بود که درخواست وی در جلسه ۷ مرداد شورای استیناف پس از بررسی، رد شد.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه