سرخط خبرها
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید

محمدنبی:

خطر تعلیق فدراسیون فوتبال رفع شد/ آغاز به کار لیگ برتر فوتبال از ابتدای تیرماه

دبیرکل فدراسیون فوتبال از آغاز به کار لیگ برتر فوتبال از ابتدای تیرماه خبر داد.

لیگ برتر فوتبال

به گزارش خبرگزاری موج، مهدی محمدنبی دبیرکل فدراسیون فوتبال درباره اصلاحات اساسنامه فدراسیون فوتبال گفت: از شهریورماه سال گذشته موضوعاتی در اساسنامه که به تصویب مجمع رسیده بود مسائلی مطرح شد. با توجه به زمانی که مسئولیت گرفتم به اتفاق همکاران کار را پیگیری کردیم. ظرف کمتر از ۲ ماه توانستیم با پیشنهادی که از اعضا گرفتیم به جمع‌بندی برسیم. نظرات هیات رئیسه را گرفتیم و به فیفا هم ارسال کردیم. این مواردی که مطرح شده بود بخشی از آن مربوط به ساختار عمومی فدراسیون بود که در چارچوب قوانین باید انجام می‌دهیم. بخشی دیگر مربوط به حسابرسی، ارکان انتخاباتی و ... بود. بخشی دیگر هم درباره اعضای مجمع بود که اصلاحات انجام شد.

دبیر کل فدراسیون فوتبال افزود: امروز همکاران ما در فدراسیون هستند. با پیشنهادات مطرح شده به جمع‌بندی رسیدیم و فکر می‌کنم تا ۲ ساعت دیگر اصلاحاتی که مدنظر فیفا بوده ارسال شود.

نبی درباره اینکه این موضوع مطرح شده که در اساسنامه حضور وزیر ورزش حذف شود، عنوان کرد: ما مواردی که مدنظر فیفا بوده را رعایت کرده‌ایم و مشکلی وجود نخواهد داشت. با توجه به قوانین، اصلاحات انجام شده است. این بخش را هم با توجه به اینکه فیفا از قبل گفته بود در چارچوب قوانین کشور باشد در ساختار حقوقی آن را مطرح کردیم. کارسنگینی بود، حاشیه‌هایی داشتیم، کرونا هم بود از طرفی رسانه‌ها مطالب متعددی را مطرح کردند.

وی در خصوص انتخاب کمیته‌ها از سوی اعضای مجمع، گفت: بله با رای‌گیری مجمع معرفی می‌شوند حتی برای کمیته حسابرسی هم همین است.

دبیر فدراسیون فوتبال که با برنامه ورزش و مردم گفت‌وگو می‌کرد درباره اینکه شما برای انتخاب‌شوندگان سابقه ۱۰ سال مدیریتی را برداشته‌اید، یادآور شد: در بخش اساسنامه و نامزدها انعطاف بسیار خوبی داشته‌ایم. اساسنامه از فیفا برگردد آن را منتشر می‌کنیم. طبق اساسنامه عمل کردیم که در تاریخ فدراسیون فوتبال بی سابقه بوده است. از اعضای مجمع هم پیشنهادات را گرفته‌ایم و نظرات آنها را در اساسنامه اعمال کردیم. فیفا هم نظر مشورتی می‌دهد و تصویب نمی‌کند. بعد از نظر فیفا آن را در مجمع مطرح و تصویب می‌کنیم.

وی افزود: کار بسیار خوبی شده و در همین جا از اهالی ورزش و دوستانی که در باشگاه‌ها و هیات‌ها مسئولیت دارند و دلسوز هستند می‌خواهم همکاری کنند تا آن طور که شایسته است از این وضعیت عبور کنیم. این یک کار جمعی بوده و امیدوارم نتایج هم خوب باشد.

دبیرکل فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسد با تشکیل کمیته عادی‌سازی خطر تعلیق رفع شده، عنوان کرد: بله نگران نباشید. باید حاشیه‌ها را کم کنیم.

وی درباره اینکه به نظر می‌رسد همه کارها در دقایق پایانی انجا می‌شود، گفت: دقیقا.

نبی در بخشی دیگر از صحبت‌های خود درباره لیگ قهرمانان، تصریح کرد: روز چهارشنبه دوستان ما در کمیته صدور مجوز حرفه‌ای و سازمان لیگ در کنفرانس AFC شرکت داشتند. نظراتی که مطرح شد این است که در غرب آسیا مسابقات به صورت متمرکز برگزار می‌شود.

وی افزود: ما و ۴ باشگاه ایرانی پیشنهادات خود را یک ماه پیش ارسال کرده بودیم. تاریخ برگزاری مسابقات باید در کمیته اجرایی تصویب شود. امیدواریم ظرف همین هفته AFC تاریخ قطعی را اعلام کند چون تمرینات تیم‌ها هم شروع شده است. سازمان لیگ هم برنامه خود را براساس نظرات ستاد مبارزه با کرونا و پروتکل‌هایی که هست اعلام می‌کند. از باشگاه‌ها خواهش می‌کنم سازمان لیگ را همیاری کنند.

دبیرکل فدراسیون فوتبال امروز از شروع لیگ از هفته اول تیرماه اظهار داشت: پیشنهاد ما این بود که مسابقات از هفته اول تیرماه آغاز شود تا باشگاه‌ها زمان بیشتری را برای شروع لیگ برتر فوتبال داشته باشند.

نبی همچنین با اشاره به پروتکلی که فیفا تعریف کرده، گفت: ۲ هفته پیش این پروتکل تعریف شده است. مسابقات بین‌المللی به این بستگی دارد که مسابقات ملی‌پوشان شروع شده باشد یا نه، پس همه ما باید همکاری کنیم. برای اخذ میزبانی باید وضعیت سفید باشد که ما در این وضعیت هستیم و لازم نیست در کشور ثالث میزبان باشیم. این امتیاز را باید تماما در اختیار داشته باشیم. تمرینات شروع شده و مسابقات هم لازم‌الاجراست.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه