سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

برانکو ۳۹ درصد از قرارداد دو ماه خود را به فدراسیون عمان بخشید

سرمربی فعلی تیم‌ ‌ملی فوتبال عمان به خاطر شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مسابقات ملی فوتبال ۳۹ درصد از قرارداد دو ماه خود را به فدراسیون عمان بخشید.

دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان اصفهان/ برانکو

به گزارش خبرگزاری موج، برانکو ایوانکوویچ سرمربی سابق پرسپولیس و سرمربی فعلی تیم‌ ‌ملی فوتبال عمان به خاطر شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مسابقات ملی فوتبال ۳۹ درصد از قرارداد دو ماه خود را به فدراسیون عمان بخشید.

* عمانی‌ ها از درخواستم برای کاهش قرارداد تعجب کردند

برانکو در این باره گفت: کاهش قراردادم اقدام خودم بود و عمانی ها هیچ درخواستی در این زمینه نداشتند. آنها حتی از این کارم تعجب کردند.

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه به خاطر طی شدن این دوره در خانه هستم، درست نبود که حقوقم را کامل بگیرم. شرایط عمان هم مثل کرواسی است. همه فعالیت ها متوقف شده و اقدامات سخت گیرانه در حال اجرا است. ۲۵۲ نفر در عمان آلوده هستند و این کشور تازه اول راه است بنابراین آنها به شدت محتاط هستند.

برانکو که سابقه سرمربیگری در تیم دیناموزاگرب کرواسی را هم در کارنامه دارد، درباره مشکلات اخیر ایجاد شده در این تیم هم صحبت هایی را مطرح کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه