سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

نامه‌ رسمی و تهدید آمیز کالدرون به باشگاه پرسپولیس

سرمربی پرسپولیس با ارسال نامه‌ ای به این باشگاه اعلام کرد اگر پرسپولیسی‌ها نتوانند تعهدات مالی خود در قبال او را اجرایی کنند می‌ تواند قراردادش را یک طرفه فسخ کند.

دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان اصفهان - ۴ مهر ۱۳۹۸ / گابریل کالدرون سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران

به گزارش خبرگزاری موج، گابریل کالدرون سرمربی آرژانتینی تیم فوتبال پرسپولیس بعد از آخرین دیدار پرسپولیس برابر نساجی مازندران ایران را به مقصد آرژانتین ترک کرد تا تعطیلات سال جدید  میلادی را پشت سر بگذارد.

او اکنون از این که باشگاه نتوانسته به تعهداتش عمل کند بسیار ناراحت است. در همین رابطه وکیل سوییسی این مربی اول ژانویه «۱۱ دی » با ارسال نامه‌ی رسمی به باشگاه پرسپولیس اعلام کرده این باشگاه به تعهدات مالی خود در قبال کالدرون عمل نکرده و از این رو این مربی می‌تواند قراردادش را یک طرفه فسخ کند.

طبق برنامه قرار است پرسپولیسی‌ها روز پنج‌شنبه عازم قطر شوند تا اردویی ۱۲ روزه در دوحه داشته باشند. البته قرار بر این بود کالدرون در قطر به سایر پرسپولیسی محلق شود اما حالا که نامه‌ی تهدید فسخ او به باشگاه رسیده است به نظر می‌رسد اگر پرسپولیسی‌ها نتوانند تعهدات مالی خود در قبال او را اجرایی کنند و شروطش را بپذیرند، کالدرون به قطر نخواهد رفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه