سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

واکنش باشگاه پرسپولیس به لیست مازاد پرسپولیس

از ظهر امروز شایعه خروج چند بازیکن پرسپولیس از لیست این تیم مطرح شد اما باشگاه پرسپولیس این گمانه‌زنی‌ها را قویاً تکذیب کرد.

لوگوی باشگاه پرسپولیس

به گزارش خبرگزاری موج، حسین قدوسی مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس به شایعه لیست مازاد این باشگاه که امروز مطرح شده واکنش نشان داد و این گمانه‌ زنی‌ها را قویاً تکذیب کرد.

* نام‌ های مطرح شده در لیست مازاد پرسپولیس صحت ندارد

قدوسی در خصوص شایعه حضور فرشاد احمدزاده، حسین ماهینی و ...در لیست مازاد پرسپولیس گفت: قویاً این مسئله را تکذیب می‌کنم چرا که کالدرون به عنوان سرمربی تیم، هیچ نامی به باشگاه اعلام نکرده و نام‌های مطرح شده همگی گمانه‌زنی هستند که صحت ندارد. به دلیل پر بودن لیست بازیکنان بزرگسال، فعلاً قادر به جذب بازیکن نیستیم و باید تا نیم فصل فوتبال و زمان آغاز نقل و انتقالات زمستانی منتظر بمانیم. فعلاً آقای کالدرون درخواست جذب یک مهاجم داشته و اعلام کرده که اگر نیاز به جذب بازیکن یا بازیکنان دیگر باشد آن را اعلام خواهد کرد.

وی ادامه داد:‌ پروسه جذب بازیکن به این شکل است که گزینه‌های متعددی به باشگاه پرسپولیس معرفی شده و ما تلاش خواهیم کرد که دو سه بازیکن با کیفیت که امکان جذب آنها از هر نظر وجود داشته باشد را به آقای کالدرون معرفی کنیم و سپس مذاکرات برای جذب بازیکن انجام می‌شود. حتی به آقای کالدرون اعلام شده که اگر گزینه‌ای به او معرفی شد و مدنظر خودش هم بود نام آن گزینه را به باشگاه پرسپولیس اعلام کند تا در نهایت از بین این بازیکنان یک مهاجم کارآمد به پرسپولیس جذب شود.

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد:  پیش از این گمانه‌زنی‌هایی برای جذب برخی از بازیکنان ایرانی شاغل در فوتبال خارج از کشور مطرح شده بود اما این بازیکنان که همگی از بازیکنان خوبی هم هستند در تیم‌های خود مشغول به کارند و قراردادهای خوبی هم دارند که به همین دلیل فعلاً قصد بازگشت به فوتبال ایران را ندارند. به طور مثال ما در پست دفاع راست اصلاً نیاز به بازیکن نداریم و آقای کالدرون خواستار جذب یک مهاجم کارآمد شده است. 

قدوسی در خصوص پرداخت مطالبات بازیکنان پرسپولیس هم ادامه داد: شرایط مالی باشگاه، ویژه است و نسبت به سال‌های قبل تفاوت دارد اما با همه این شرایط مطالبات مربیان و بازیکنان پرداخت خواهد شد. اقداماتی برای جذب اسپانسرهای جدید برای تأمین منابع مالی انجام شده و با فراهم شدن شرایط به زودی بخشی از مطالبات بازیکنان پرداخت خواهد شد. برای انتخاب اسپانسر جدید که در روزهای قبل نام آن مطرح شد آقای انصاری‌فرد بیش از یک ماه وقت گذاشت و شش جلسه در هیأت مدیره انجام شد تا روی بند بند این قرارداد تصمیم‌گیری شود. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه