سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

اینفانتینو:

وقتی در ورزشگاهی نژاد پرستی وجود دارد باید بازی متوقف شود

رئیس فدراسیون جهانی فوتبال اینگونه به نژاد پرستی در فوتبال واکنش نشان داد و گفت: وقتی در ورزشگاهی نژاد پرستی وجود دارد باید بازی متوقف شود.

اینفانتینو

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اسپورت ۲۴، نژاد پرستی پدیده ای جدید در فوتبال نیست و مدتها است که به صورت مخفی و آشکار در ورزشگاه دیده می شود.

در سالهای اخیر با وجود آنکه در دنیای مدرن زندگی می کنیم و از حقوق شهروندی و برابری انسان ها سخن به میان می آید اما باز هم شاهد نژاد پرستی در فوتبال هستیم و بازیکنان و هواداران به شیوه های مختلفی چنین رفتار زشتی را از خود بروز می دهند.

چند روز پیش در دیدار تیم ملی فوتبال انگلیس برابر بلغارستان هواداران بلغاری در صوفیه شعارهای نژاد پرستانه علیه بازیکنان انگلیس سر دادند و بازی هم برای دقایقی متوقف شد.

جیووانی اینفانتینو رئیس فدراسیون جهانی فوتبال  اینگونه به نژاد پرستی در فوتبال واکنش نشان داد: وقتی در ورزشگاهی نژاد پرستی وجود دارد باید بازی متوقف شود. اصلا اجازه این را نداریم که به نژاد پرستان اجازه خودنمایی و پیروزی دهیم. نباید آنها در این نبرد پیروز شوند. باید فوتبال در چنین شرایطی متوقف شود و با نژاد پرست ها برخورد شود.

* باید نژاد پرستی در همه جهان یک جنایت بزرگ قلمداد شود

او ادامه داد: الان دیگر با وجود دوربین های زیادی که در ورزشگاه  ها وجود دارند پیدا کردن و برخورد کردن با افراد نژاد پرست بسیار آسان شده است. باید چنین افرادی را شناسایی و از ورزشگاه اخراج کرد و بعد، با شکایت کردن در دادگاه آنها را محکوم کرد. باید نژاد پرستی در همه جهان یک جنایت بزرگ قلمداد شود و اجازه نداد که چنین افرادی در ورزشگاه ها حضور پیدا کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه