سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

استراماچونی:

هیچ‌ کس قبل از مسابقه نمی‌تواند قول پیروزی بدهد

سرمربی استقلال درباره نتیجه دربی گفت: هیچ‌ کس قبل از مسابقه نمی‌تواند قول پیروزی بدهد.

نشست خبری سرمربیان پرسپولیس و استقلال پیش از شهرآورد پایتخت

به گزارش خبرگزاری موج، آندره‌آ استراماچونی سرمربی تیم فوتبال استقلال در نشست خبری پیش از دربی پایتخت اظهار کرد: ما می‌ دانیم که دربی یکی از مهم‌ترین مسابقات در ایران و یکی از مهم‌ترین دربی‌ های دنیاست. این را هم می‌دانیم که فقط با دو امتیاز به این مسابقه رسیدیم و این می‌تواند یک انرژی برای تیم ما باشد که با ۱۱۰ درصد از توانمان بازی کنیم. همان‌طور که به بازیکنانم گفتم باید تهاجمی باشیم و نباید عصبانی باشیم و با روحیه‌ای بالا در مسابقه شرکت کنیم. مستحق بیشتر از دو امتیاز در سه بازی بودیم.

* از تیم رقیب نمی‌ ترسیم

او ادامه داد: می‌دانیم که پرسپولیس سه دوره قبلی لیگ را برده است و دو بازیکن به این تیم اضافه شده‌اند. مهاجم برزیلی و کنعانی‌ زادگان. آقای کالدرون سیستم تیمش را تغییر داده و به سیستم زمان آقای برانکو برگشته است. ما به تیم رقیب احترام می‌گذاریم ولی از آنها نمی‌ترسیم و باید این را در زمین نشان بدهیم.

سرمربی استقلال درباره هواداران استقلال که از مربی ایتالیایی‌شان حمایت کرده‌اند هم گفت: مطمئنا اولین چیزی که من را راضی کرد که به ایران و استقلال بیایم اهمیت استقلال در آسیا و اهمیت هواداران این تیم بود. در هر تمرین و مسابقه‌ای هواداران ما را حمایت کردند. این خیلی مهم است چون بدون هواداران روی سکوها مشکل خواهیم داشت. تنها حالتی که می‌توانیم جواب محبت آنها را بدهیم این است که هر چیزی داریم در زمین بگذاریم و هر ثانیه در شهرآورد بجنگیم و در پایان مسابقه آنها را خوشحال کنیم.

استراماچونی درباره صحبت‌های کالدرون که گفته بود "وزارت ورزش می‌خواهد بعد از سه قهرمانی پرسپولیس به فرزند دیگرش توجه کند،" اظهار کرد: اول از همه من به آقای کالدرون خیلی احترام می‌گذارم چون از من بزرگ‌تر است و همچنین آدم مشهوری است ولی نمی‌دانم چرا دائما در حال صحبت درباره تیم‌های دیگر به جز تیم خودش است. شاید به خاطر پرسپولیس است که الان بهترین تیم لیگ است یا به این خاطر که بازیکنانش مقدار دستمزدی که می‌گیرند از بقیه تیم‌ها بیشتر است. نمی‌دانم چرا درباره دیاباته صحبت می‌کند چون وقتی ما دیاباته را خواستیم کالدرون هنوز سرمربی پرسپولیس نشده بود و دیاباته هم فردا اصلا بازی نمی‌کند.

او ادامه داد: موضوعی وجود دارد که شاید کسی از آن خوشش نیاید اما چند مسابقه عیار مربی را نشان نمی‌ دهد. این تازه مسابقه چهارم من است، با تیمی که بیشتر از نصف بازیکنانش را از دست داده و با یک مربی جدید در یک کشور و لیگ جدید. نتیجه فردا هر چیزی می‌خواهد باشد چیزی نیست که من را از کاری که می‌خواهم انجام دهم متوقف کند اما برای ما و تصمیماتمان مهم است. فردا بازیکنان جدیدی در دربی بازی می‌کنند. بازیکنان زیادی این را ثابت می‌کنند که در سطح استقلال هستند. کاری که کردم این بود که بازیکنان را از نظر روانی ارتقا دادم تا آماده بازی باشند چون کار من فقط چند بازی نیست و می‌خواهم یک استقلال قوی بسازم. هر چه برنامه‌های ما زیادتر باشد کار ما هم سخت‌تر می‌شود. حتی از باغبان و مسئول لباس‌های تیم هم می‌خواهند که این بازی را برنده شویم. نمی‌گذارم این ۹۰ دقیقه برنامه‌های ما را نابود کند.

سرمربی استقلال اضافه کرد: وقتی که یک مربی حرفه‌ای می‌شوید می‌دانید که چیزهای خوب و بد وجود دارد. اگر در انتهای مسابقه کسی فکر کند که مشکل من هستم، به تصمیم باشگاه احترام می‌گذارم.

* تمرین می‌ کنیم که برای دربی آماده شویم

استراماچونی درباره غیبت بعضی بازیکنان و احتمال دفاعی بازی کردن تیمش هم توضیح داد: هنوز فاز حمله ما کامل نیست. در قسمت جلو هنوز فرصت نکرده‌ایم بازیکنی جایگزین کنیم. این چیزی است که من ازانتهای نقل و انتقالات نگرانش هستم. در نبود دیاباته یک مقدار شخصیت هجومی را از دست داده‌ایم. متاسفانه از دو بازیکنی که در دو بازی قبلی برای ما گل زدند قائدی ۱۰۰ درصد آماده نیست و اسماعیلی هم محروم است. ۱۱ بازیکنی که به زمین می‌روند باید بیشتر تلاش کنند. ما تمرین می‌کنیم که برای دربی آماده شویم. فردا باید تعادل تیمی داشته باشیم. من از یکسری بازیکنان خواسته‌ام تلاش بیشتری کنند و شجاع‌تر باشند. اگر بتوانیم این‌طور بمانیم می‌ توانیم ساختارمان را تغییر بدهیم.

در پایان نشست، سرمربی استقلال درباره نتیجه دربی گفت: وقتی یک مربی تیم را برای چنین مسابقه‌ای آماده می‌کند، تک‌تک بازیکنان باید ۱۱۰ درصد خودشان را آماده تلاش کنند. من ناراحت می‌شوم اگر بازیکنی از این وظیفه کوتاهی کند. هیچ‌کس قبل از مسابقه نمی‌تواند قول پیروزی بدهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه