سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

درودگر:

امکان برگزاری بازی های لیگ برتر در ۲۸ مرداد نیست

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ گفت: تمام گزارش ها حاکی از این بود که امکان برگزاری بازی ها در ۲۸ مرداد نیست.

آغاز مسابقات هفدهمین دوره لیگ برتر فوتبال دیدار پرسپولیس و فولاد خوزستان

به گزارش خبرگزاری موج، صادق درودگر عضو هیات رئیسه سازمان لیگ درباره تاخیر در شروع مسابقات لیگ برتر فوتبال و اینکه گفته می شود بازی ها روز عید غدیر یعنی ۲۸ مرداد برگزار می شود، اظهار کرد: روز گذشته جلسه ای داشتیم و گزارشی از زیرساخت هایی که قرار است آماده شود، ارائه شد. تمام گزارش ها حاکی از این بود که امکان برگزاری بازی ها در ۲۸ مرداد نیست. امروز هم جلسه دیگری در سازمان لیگ به همراه مهدی تاج برگزار می شود. سه، چهار استادیوم شرایط خوبی دارند و مشکلی ندارند.

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ تاکید کرد: با این حساب بازی های لیگ قطعا عید برگزار نمی شود. تلاش همه این بود که به میمنت عید غدیر مسابقات لیگ برگزار شود ولی متاسفانه طبق گزارش های روز گذشته به زیر ساخت های لازم نرسیده ایم. اگر قرار بود این شرایط نباشد که لیگ را به تعویق نمی انداختیم.

درودگر درباره اینک یادآور شد: قبل از اردوی تیم ملی ان شاءالله زمانی را برای شروع لیگ اعلام می کنند. تیم ملی از ۱۱ شهریور آغاز می شود و نوزدهم هم با هنگ کنگ بازی داریم.

وی درباره اینکه آیا ممکن است لیگ بعد از اردوی تیم ملی و بازی با هنگ کنگ آغاز شود؟ تصریح کرد: پیش بینی و گزارش ها این است که ۶ استادیوم قبل از اردوی تیم ملی آماده می شود. سه، چهار استادیوم تقریبا مشکلی ندارند. استادیوم نساجی شرایطش خوب است. طبقه اول استادیوم آزادی عملیاتی شده است. ورزشگاه های ماشین سازی و تراکتورسازی مشکلی ندارد. صنعت نفت هم شروع کرده است. عزم فدراسیون فوتبال این است که اگر شرایط فراهم نشود، مسابقات برگزار نشود.

درودگر در خصوص اینکه احتمالا هفته اول لیگ اوایل شهریور برگزار می شود و هفته دوم به بعد از بازی تیم ملی با هنگ کنگ موکول خواهد شد، گفت: ان شاءالله که اینطور باشد. من مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ نیستم و فقط گزارش ها را می بینم. تصمیم گیر هیات رئیسه است و گزارش نهایی برایمان نیامده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه