سرخط خبرها
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران
  • ‌ عراقچی: هرگونه نقض تعهدات مندرج در تفاهم متوجه آمریکا خواهد بود
  • پیشنهاد ویژه به سه ملی‌پوش در حین جام جهانی
  • سد کرج در وضعیت خوب آبی کشور بسر می برد
  • مأموران، ملی‌پوش اسپانیایی را به کمپ راه ندادند

مورینیو:

دوست دارم سرمربی تیم ملی باشم

سرمربی پرتغالی گفت: اکنون خودم را بیش از همه در یک تیم ملی می‌بینم تا یک تیم باشگاهی. دوست دارم سرمربی تیم ملی باشم اما این تیم نباید حتماً پرتغال باشد.

مورینیو

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از مریدیانو، ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی بدون شک یکی از پرافتخارترین و موفق‌ترین سرمربیان جهان در ۲۰ سال اخیر است. سرمربی ۵۶ ساله توانست در چهار کشور مختلف جام قهرمانی را بالای سر برد. سه قهرمانی در لیگ برتر انگلیس، دو سری A ایتالیا و دو لیگ قهرمانان اروپا از برجسته‌ترین آنها هستند. با این حال در سه سالی که در منچستریونایتد حضور داشت نتوانست تیمی بسازد که توان رقابت با منچسترسیتی را داشته باشد. این تیم همچنین در لیگ قهرمانان اروپا فاصله زیادی با دیگر تیم‌ها داشت و نتوانست موفق باشد. در نهایت سرمربی پرتغالی در ماه دسامبر با یونایتد خداحافظی کرد.

آقای خاص دوست دارد دوباره هدایت یک تیم را بر عهده بگیرد. او در آخرین اظهاراتش نشان داد علاقه‌مند به مربیگری در یک تیم ملی است. مورینیو در یک مصاحبه گفت: می‌خواهم در مسابقات جدیدی رقابت کنم. به جام جهانی و یورو فکر می‌کنم. مدت‌هاست که دوست دارم در چنین ماجراجویی حضور داشته باشم. اکنون خودم را بیش از همه در یک تیم ملی می‌بینم تا یک تیم باشگاهی. دوست دارم سرمربی تیم ملی باشم اما این تیم نباید حتماً پرتغال باشد.

مورینیو با این حال هدایت یک تیم باشگاهی را کامل رد نکرد و گفت: پنجمین قهرمانی در یک کشور دیگر یا قهرمانی در لیگ قهرمان با سومین تیم کاری است که دوست دارم انجام دهم. می‌خواهم راضی و شاد باشم و فقط به پیروزی و فتح جام فکر نمی‌کنم. پیشنهادی که رضایتم را جلب نکند نمی‌پذیرم. به همین خاطر اگر تیمی به من بگوید در شرایط قهرمانی قرار ندارد اما خواهان من است من این پیشنهاد را بررسی می‌کنم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه