سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

بهترین بازیکن لیگ ملت های اروپا انتخاب شد

اتحادیه فوتبال اروپا برناردو سیلوا، ستاره خط میانی تیم‌ ‌ملی فوتبال پرتغال را به عنوان بهترین بازیکن جام انتخاب کرد.

برناردو سیلوا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اسکای اسپورت، تیم ملی فوتبال پرتغال در دیدار پایانی لیگ ملت‌های اروپا توانست با یک گل هلند را از پیش رو بردارد. تیم‌ ‌ملی فوتبال پرتغال با پیروزی که در این دیدار به دست آورد جام قهرمانی را در این رقابت که برای نخستین بار برگزار شد، بالای سر برد.

اتحادیه فوتبال اروپا در پایان این رقابت‌ها برناردو سیلوا، ستاره خط میانی تیم‌ ‌ملی فوتبال پرتغال را به عنوان بهترین بازیکن جام انتخاب کرد. فرانکی دی یونگ هلندی هم توسط تیم فنی یوفا به عنوان بهترین بازیکن جوان لیگ ملت‌ها برگزیده شد.

کریستیانو رونالدو هم به دلیل هت تریکی که در مرحله نیمه نهایی مقابل سوئیس انجام داد توانست جایزه آقای گلی این رقابت‌ها را دریافت کند.

سیلوا در دیدار پایانی عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داد و تک گل پرتغال روی پاس او به ثمر رسید. این ستاره خط میانی تیم‌ ‌ملی فوتبال پرتغال در مجموع چهار با در این رقابت‌ها به میدان رفت که نتیجه‌ آن یک گل و یک پاس گل بود.

سیلوا که در منچسترسیتی پا به توپ است،  بعد از دیدار برابر تیم‌ ‌ملی فوتبال هلند، گفت‌:  افتخار بزرگی برای من است که قهرمانی در این رقابت را به دست آوردم. در حال‌ حاضر دیگر نوبت استراحت کردن است. باید از این قهرمانی خوشحال باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه