سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

علی پروین:

واگذاری پرسپولیس و استقلال به نفع دولت و سازمان ورزش است/ می‌توان از بغل پرسپولیس درآمدزایی کرد

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: واگذاری باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به نفع دولت و سازمان ورزش است، زیرا سال به سال باید پولی به دو تیم تزریق کنند.

علی پروین

به گزارش خبرگزاری موج، علی پروین پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در حاشیه جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران پارلمانی درباره‌ی اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان و ایجاد حواشی اجرای این قانون در بخش ورزش، اظهار کرد: آقای تاج خیلی خوب کار کرده، ولی متاسفانه این قانون باید اجرا شود. البته اگر ایشان بماند بد نیست و فکر می‌کنم تا بعد از جام ملت‌ های آسیا به ایشان فرصت دادند که استعفا بدهند یا بروند.

وی اضافه کرد: آقای گرشاسبی هم خوب کار کرده ولی ایشان هم باید بروند. به نظرم اگر نیروی جوان هم بیاید خوب است؛ نیرویی که دنبال کار بدود نه این‌که ۱۰ نفر بدوند و ایشان فقط دستور دهند.

پروین درباره موضوع واگذاری باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال اظهار کرد: چند سال است بحث واگذاری پیش می‌آید ولی لحظه آخر می‌گویند نامه‌ای از مجلس شورای اسلامی یا دولت آمده و این کار انجام نمی‌شود. این دفعه ظاهرا تصمیم گرفتند واگذار کنند. این کار به نفع دولت و سازمان ورزش است، زیرا سال به سال باید پولی به دو تیم تزریق کنند.

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس ادامه داد: این‌که باشگاه به بخش خصوصی واگذار شود به نفع‌شان است، موضوع این است که می‌توان از بغل پرسپولیس درآمدزایی کرد. مثلا اسپانسر ۱۰۰ تا ۱۲۰ در سال پول می‌دهد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا نگران نیستید سرنوشت دو باشگاه مثل نیشکر هفت‌تپه و فولاد اهواز شود؟ گفت: این باشگاه‌ها فرق می‌کنند آنها ۷۰۰ تا ۸۰۰ کارمند داشتند اما پرسپولیس نهایتا ۵۰ نفر کارمند دارد.

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در پایان با بیان این‌که اگر این باشگاه‌ها شخصی باشند می‌توان از آن پول درآورد، افزود: وقتی باشگاه دولتی باشد من به عنوان مدیر می‌ترسم آنجا کار کنم، زیرا هر روز باید جواب بدهم که این پول‌ها را چه کرده‌ام .

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه