سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

۸ مدال حاصل تلاش ملی پوشان ایران در مسابقات قهرمانی جهان نجات غریق

ملی پوشان ایران توانستند در رقابت‌های بخش استخری مسابقات قهرمانی جهان نجات غریق ۲۰۱۸ استرالیا به ۸ مدال دست یابند.

نجات غریق

به گزارش خبر گزاری موج به نقل از فدراسیون نجات‌ غریق، در سومین روز رقابت‌های نجات غریق قهرمانی جهان (استرالیا ٢٠١٨) تیم امدادی ۴ در ۵۰ متر ترکیبی ایران با ترکیب ایلخان نوری (رییس فدراسیون)، محمد ناظری، سهیل آشتیانی، حمید قدسی نژاد موفق شد بعد از تیم  ایتالیا در جایگاه دوم این رقابت قرار بگیرد و عنوان نایب قهرمانی و مدال نقره را از آن خود کند، استرالیا میزبان این رقابت‌ها نیز سوم شد.

این مدال در شرایطی برای تیم کشورمان به دست آمد که رقابت ماده امدادی ۴ در ۵۰ متر ترکیبی روز گذشته برگزار شده بود اما به دلیل اعتراض برخی از تیم ها از جمله تیم ملی ایران به نتایج این مسابقه اعلام نتیجه نهایی آن به امروز موکول شده بود.

ایلخان نوری رییس فدراسیون نجات غریق و غواصی کشورمان در ترکیب این تیم حضور داشت و با کسب این مدال نقره موفق شد تعداد مدال های کسب شده توسط خودش در این دوره از رقابت های قهرمانی جهان را به عدد دو برساند نوری در روز اول این رقابت ها نیز موفق شده بود در ماده امدادی ۴ در ۵۰ متر با مانع یک مدال طلا به دست بیاورد.

همچنین سهیل آشتیانی موفق شد در رقابت ماده ١٠٠ متر حمل آدمک با تیوپ با ثبت زمان ٥٥:٨٥ ثانیه ضمن قرار گرفتن در جایگاه نخست و کسب مدال طلا رکورد ملی این ماده را بهبود ببخشد. رکورد ملی قبلی این ماده با زمان ٥٦:۲۶ ثانیه در اختیار همین ورزشکار بود که در رقابت های قهرمانی جهان (فرانسه٢٠١٤) توسط وی به دست آمده بود.

بدین ترتیب هفدهمین دوره مسابقات قهرمانی جهان نجات غریق در بخش استخری امروز با کسب ۸ مدال برای ایران پایان یافت. تیم ملی ایران با ۴ ورزشکار در بخش استخری و عملکردی قابل توجه و تحسین برانگیز موفق به کسب ۳ مدال طلا، ۴ نقره و ۱ برنز شد. رضا قاسمی تنها نماینده کشورمان در بخش ساحلی، بامداد چهارشنبه رقابت‌های خود را آغاز خواهد کرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه