سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

اجرای قانون تعویض چهارم در جام ملت های آسیا تصویب شد

اجرای قانون تعویض چهارم در مسابقات جام ملت های آسیا ۲۰۱۹ توسط کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) تصویب شد.

کنفدراسیون فوتبال آسیا

به گزارش خبرگزاری موج، کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا اجرای تعویض چهارم در مسابقات جام ملت های آسیا۲۰۱۹ را تصویب کرد و سایت  ای اف سی امروز (جمعه) اعلام کرد که در مسابقات سال آینده اگر مسابقه ای به وقت های اضافه کشیده شود، تیم ها مجاز به استفاده از تعویض چهارم خواهند بود.

نهاد قانونگذاری فوتبال جهان، موسوم به هیئت بین المللی فوتبال (IFAB)، اوایل سال جاری تعویض چهارم در وقت اضافی را تصویب کرد و این قانون در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه موفقیت آمیز بود. 

کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا پیشنهاد همتراز سازی مسابقات تیم های ملی آسیا با جدیدترین اصلاحات قوانین بازی (LOTG) را که توسط هیئت بین المللی فوتبال اعلام شده، تایید کرد.

شیخ سلمان بن ابراهیم آل خلیفه، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا در این باره گفت: "کل قاره مشتاقانه در انتظار معتبرترین مسابقات آسیا است و لذا ضروری است که جام ملت های آسیا ۲۰۱۹ امارات متحده عربی جدیدترین مقررات را بپذیرد، چرا که ما در حال تلاش برای برگزاری نمایشی فراموش نشدنی هستیم.

"من مطمئن هستم که مقررات جدید به شور و هیجان رقابت های تیم های ملی آسیا می افزاید و جاه طلبی های AFC را برای تبدیل شدن به بزرگترین کنفدراسیون جهانی بیشتر تقویت می کند."
کنفدراسیون فوتبال آسیا همچنین اعلام کرد مقررات جدید در جریان مسابقات زیر 19 سال قهرمانی آسیا که از هفته آینده در اندونزی برگزار خواهد شد و همچنین مسابقات قهرمانی زنان زیر 19 سال فوتبال آسیا و مسابقات قهرمانی زیر 23 سال 2020 تایلند اجرا خواهد شد.

ماه گذشته، AFC اعلام کرد که از سیستم کمک داور ویدئویی (VAR) در مسابقات جام ملت های آسیا استفاده خواهد شد.
جام ملت های آسیا ۲۰۱۹ برای اولین بار با حضور ۲۴ تیم از روز ۵ ژانویه در امارات متحده عربی آغاز می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه