سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

آرای کمیته انضباطی آرای در خصوص تیم های متخلف

آرای کمیته انضباطی در خصوص تیم های متخلف صادر شد.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال

 به گزارش خبرگزاری موج، سایت رسمی فدراسیون فوتبال، کمیته انضباطی فوتبال آرای خود را در خصوص تیم های متخلف صادر کرد.

لیگ دسته اول: 

یحیی بهاری، مدیر تیم نود ارومیه در دیدار مقابل تیم شهرداری تبریز به دلیل رفتار غیر مسئولانه که منجر به اخراج وی شد و خودداری از اجرای تصمیم داور  و درگیری با تماشاگران تیم میزبان به دو جلسه محرومیت از همراهی تیم خود و پرداخت ۱۰ میلیون ریال جرمیه نقدی محکوم شد.( این رای قابل تجدید نظر است)

تیم ملوان بندر انزلی به دلیل فحاشی تماشاگران این تیم به تیم داوری د ردیدار برابر تیم کارون اروند خرمشهر باید 100 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.

تیم فجر شهید سپاسی شیراز به دلیل استفاده و انداختن نور لیزر توسط تماشاگرانش در بازی برابر الومینیوم اراک با توجه به تعهد تودیع شده  به توبیخ کتبی و پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

علیرضا کریمی، مربی تیم مس رفسنجان به دلیل اعتراض مکرر به داور که منجر به اخراجش شد، به توبیخ کتبی محکوم شد. دیدار تیم های باردان تهران و مس رفسنجان برگزار و از سوی مهدی پاشازاده، سرمربی تیم بادران تهران تخلفاتی مبنی بر خروج از محوطه فنی و درگیری لفظی با سرمربی تیم مقابل به عنوان شروع کننده که منجر به اخراجش شد، رخ داد. وی به توبیخ کتبی و پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. علی سامره، سرمربی تیم مس رفسنجان نیز به دلیل خروج از محوطه فنی و درگیری لفظی با سرمربی تیم مقابل به توبیخ کتبی محکوم شد و باید 20 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.

حجت جهرمی، مدیر مس کرمان در دیدار برابر اکسین البرز تخلفاتی مبنی بر اعتراض و رفتار غیر مسئولانه که منجر به اخراجش شد؛ انجام داد. وی به توبیخ کتبی محکوم شد.

دیدار تیم های فجر شهید سپاسی و شاهین شهرداری بوشهر برگزار شد و از سوی وحید فاضلی عرب آباد- مربی تیم شاهین بوشهر تخلفاتی مبنی بر اعتراض مکرر که منجر به اخراجش شد، به توبیخ کتبی محکوم شد. تیم شاهین شهرداری بوشهر  به دلیل تخلفات تماشاگرانش  به تیم داوری و پرتاب بطری به پرداخت 100 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. تیم شاهین بوشهر به خاطر رفتار غیر اصولی و تنش نیمکت تیم که موثر در ایجاد التهاب در استادیوم گنبد شده بود، باید 50 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. کلیه آرای فوق قطعی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه