سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

رونالدو:

بازار نقل‌ و انتقالات بسیار عجیب است

ستاره برزیلی سابق رئال مادرید این گونه به احتمال حضور مودریچ در اینتر واکنش نشان داد: بازار نقل‌ و انتقالات بسیار عجیب است و هر احتمالی در آن وجود دارد.

رونالدو نازاریو

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از  "tribalfootball" لوکا مودریچ، یکی از کلیدی‌ترین بازیکنان رئال مادرید است. در روزهای اخیر خبرهای زیادی درباره توافق این بازیکن برای حضور در اینتر به گوش رسیده است.

 

رونالدو نازاریو ستاره برزیلی سابق رئال مادرید این گونه به احتمال حضور مودریچ در اینتر واکنش نشان داد: بازار نقل‌ و انتقالات  بسیار عجیب است و هر احتمالی در آن وجود دارد. امیدوارم که اینتر به آن چه می‌خواهد برسد. من از طرفداران این تیم هستم.

رونالدو که خود سابقه حضور در اینتر و رئال مادرید را دارد، ادامه‌ داد: نمی‌دانم که آیا مودریچ با اینتر به توافق رسیده است یا نه. تیم‌های بزرگ به دنبال تقویت خود هستند و اینتر هم نمی‌خواهد عقب بماند. باید ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد.

او درباره پیوستن رونالدو به یوونتوس هم گفت‌: این اتفاق برای فوتبال ایتالیا مفید و سودمند است. کالچیو برای جذابیت بیشتر نیاز به کریستیانو رونالدو داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه