سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

تمایل کرونی سلتاویگو به جذب سامان قدوس

شایعه جدایی ستاره سلتاویگو یعنی یاگو آسپاس به گوش می‌رسد و به همین خاطر تیم اسپانیایی قصد دارد با سامان قدوس قرارداد امضا کند.

سامان قدوس

به گزارش خبرگزاری موج ‌به نقل از Svenskafans، سامان قدوس، بازیکن ایرانی تیم استورشوندز یکی از بهترین‌های لیگ سوئد است. پس از موفقیت استورشوندز با قدوس در لیگ اروپا، سلتاویگوی اسپانیا حاضر است برای امضای قرارداد با این بازیکن ۵۰ میلیون کرون (حدود ۵.۷ میلیون دلار) بپردازد.

با این حال تیم سوئدی نمی‌خواهد ستاره خود را در خط حمله از دست بدهد. شایعه جدایی ستاره سلتاویگو یعنی یاگو آسپاس به گوش می‌رسد و به همین خاطر تیم اسپانیایی قصد دارد با مهاجم ایرانی قرارداد امضا کند.

به تنها چیزی که فکر نمی‌کنم پول است

قدوس در فصل گذشته هشت گل به ثمر رساند و به احتمال زیاد این تابستان سوئد را ترک کند. با این حال به نظر نمی‌رسد ستاره ایرانی عجله‌ای برای این تغییر داشته باشد. قدوس در این رابطه اظهار کرد: می‌خواهم قدم جدیدی بر دارم. مدت زمان حضورم در میدان برایم اهمیت دارد و به همین خاطر استرس ندارم. در این لحظه به تنها چیزی که فکر نمی‌کنم پول است.

بالاخره با یکی از تیم‌هایی که خواهانم هستند قرارداد امضا می‌کنم

بازیکن ایرانی در ادامه‌ اظهار کرد: از انگلیس، فرانسه، آلمان و اسپانیا پیشنهاد دارم. مذاکرات در جریان است و هنوز از هیچ طرف این مذاکرات به پایان نرسیده است. می دانم که بالاخره با یکی از تیم‌هایی که خواهانم هستند قرارداد امضا می‌کنم. شرایط به نحوی است که به احتمال فراوان در این تابستان از استورشوندز جدا شوم.

تیم سوئدی بازیکنان مهم خود هم‌چون کن سما، سوتوریوس پاپاگینانوپولوس و بروا نوری را از دست داده است. قدوس در این باره گفت‌: تک تک بازیکنان برای رسیدن به اهداف تیم تلاش می‌کنند. بازیکنان مهم تیم را ترک کرده‌اند اما این قضیه باعث ضعف‌مان نشده است،‌ بلکه هر یک از آن‌ها پیشرفت کردند. بازیکنانی مانند تسفالد فوق‌العاده‌ هستند. رفتن برخی از بازیکنان تیم فرصتی است تا دیگر بازیکنان خود را به بهترین بازیکن باشگاه تبدیل کنند. من در این تیم فضای زیادی در اختیار دارم و می‌توانم آزادانه در میدان بازی کنم. گل‌های زیادی به ثمر رساندم و این موضوع مرا خوشحال می‌کند. گراهام پاتر، سرمربی جدید تیم نیز در این مسیر پیش می‌رود. اکنون می‌توانیم با جنگدگی هر چه‌ بیش‌تر به اهداف‌مان دست یابیم.

قدوس با وجود این که ۲۴ سال دارد، پس از جدایی نوری می‌تواند بازوبند کاپیتانی استورشوندز را ببندد. او در این رابطه اظهار کرد: اتفاق فوق‌العاده‌ای خواهد بود. برای من یک افتخار است. اگر کاپیتان تیم شوم باید بازیکنان را به نحو دیگری رهبری کنم. چنین مسوولیتی را دوست دارم چون تجربه جدیدی است و با آن مشکلی ندارم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه