سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

هازارد:

بازی کردن با برزیل زیبا خواهد بود

کاپیتان تیم‌ ‌ملی فوتبال بلژیک درباره دیدار حساس برابر برزیل در مرحله یک چهارم نهایی، گفت‌: بازی کردن با برزیل زیبا خواهد بود.

ادن هازارد

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اسکای اسپورت، تیم‌ ‌ملی فوتبال بلژیک در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی 2018 روسیه به مصاف ژاپن رفت و به سختی توانست نماینده آسیا را از  پیش رو بردارد.

ژاپن در این دیدار عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داد و با دو گل هم پیش افتاد اما در نهایت بلژیک توانست سه گل به ثمر رساند تا حریف برزیل در مرحله یک چهارم نهایی شود.

ادن هازارد، کاپیتان تیم‌ ‌ملی فوتبال بلژیک که به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد، گفت: شرایط برای ما بسیار سخت شده بود. با دو گل از ژاپن عقب افتادیم و یک لحظه به این فکر کردیم که باز هم بلای ولز در یورو سر ما آید اما به این هم فکر کردیم که می‌توانیم ژاپن را از پیش‌رو برداریم و خوشبختانه فکر دوم نتیجه‌ داد.

او ادامه‌ داد: ما بازیکنان نیمکت نشینی داریم که هر کدام از  آن‌ها می‌توانند نتیجه‌ بازی را تغییر دهند و این نشان می‌دهد که تیم بسیار خوبی هستیم. بسیار خوشحال هستیم که توانستیم در دیدار امروز به پیروزی برسیم و به دور بعد راه پیدا کنیم. این دیدار از بازی‌هایی بود که نشان داد ما انگیزه و تجربه لازم را داریم. جبران دو گل عقب افتادن آن هم در دیدارهای حذفی بسیار سخت است. ممکن بود که تن به شکست دهیم و از  دور رقابت‌ها حذف شویم.

کاپیتان تیم‌ ‌ملی فوتبال بلژیک در پایان سخنانش درباره دیدار حساس برابر برزیل در مرحله یک چهارم نهایی، گفت‌: بازی کردن با برزیل زیبا خواهد بود. آن‌ها همواره تیم خوب هستند. کمی استراحت می‌کنیم و بعد از آن با انگیزه و تمرکز بالا برای شکست دادن برزیل به میدان خواهیم رفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه