سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

زهرا نعمتی نماینده ریکرو بانوان در بازی‌های آسیایی جاکارتا شد

زهرا نعمتی پس از پایان رکوردگیری تیم ملی ریکرو بانوان در سایت تیروکمان تنها نماینده ریکرو بانوان در بازی‌های آسیایی جاکارتا شد.

زهرا نعمتی

به گزارش خبرگزاری موج، زهرا نعمتی در جریان ۱۶ مرحله رکوردگیری از کمانداران تیم ملی ریکرو بانوان، با کسب بیش‌ترین امتیاز از بین ۷ کماندار شرکت‌کننده در مسابقات انتخابی و رکوردگیری، مسافر بازی‌های آسیایی جاکارتا شد.

غلامرضا شعبانی بهار با اعلام این خبر گفت: برای این که نماینده اعزامی ریکرو بانوان در بازی‌های آسیایی جاکارتا مشخص شود، براساس تصمیم ستاد برگزاری بازی‌های آسیایی مصوب شد که نفرات برتر ریکرو بانوان و از جمله زهرا نعمتی در چند مرحله رکوردگیری شرکت کنند و در نهایت کمانداری که بتواند بیش‌ترین امتیاز را از نظر رکوردگیری کسب کند، عازم جاکارتا خواهد شد. بنابراین پس از پایان رکوردگیری چون نعمتی بالاترین امتیاز را به خود اختصاص داد، از سوی فدراسیون نام وی را به عنوان تنها نماینده ریکرو بانوان در بازی‌های آسیایی جاکارتا به کمیته ملی المپیک و ستاد برگزاری بازی‌های آسیایی معرفی کردیم تا در فهرست نهایی نفرات اعزامی قرار بگیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه