سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

اینیستا:

جدایی از بارسلونا به این شکل بهترین اتفاق ممکن بود

هافبک بارسلونا گفت: جدایی از بارسلونا به این شکل بهترین اتفاق ممکن بود. دوست داشتم پیراهنم را با ۸۰ هزار تماشاگر حاضر در این ورزشگاه عوض می‌کردم. من از بارسلونا می روم اما باشگاه به کار خود ادامه‌ می‌دهد چون فراتر از بازیکنان است.

اینیستا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از آس، بارسلونا دیشب در آخرین بازی خود در لالیگا به مصاف رئال سوسیداد رفت و با یک گل توانست حریف را شکست دهد.

آندرس اینیستا برای آخرین بار با پیراهن آبی‌ اناری‌ها به میدان رفت و در ‌دقیقه 81 برای همیشه با این تیم خداحافظی کرد. هافبک ‌اسپانیایی پس از 22 سال بازی خداحافظی با شکوهی با هواداران در نوکمپ داشت. بازیکن شماره "هشت" بارسلونا پس از پایان بازی با هواداران صحبت کرد و گفت‌: روز سختی بود اما 22 سال فوق‌العاده‌ را سپری کردم. برای من دفاع از این نشان یک افتخار است. بارسلونا بهترین باشگاه جهان است برای من و از همه هم تیمی‌هایم تشکر می‌کنم و دلم برای همه آنها تنگ خواهد شد.

اینیستا در ادامه‌ اظهار کرد: از هوادارانی که همیشه به من احترام گذاشته‌اند تشکر می‌کنم. من در حال‌ حاضر 34 ساله هستم و از کسانی که خواستند در این تیم بمانم تشکر می‌کنم. شما همیشه در قلب من باقی خواهید ماند.

هافبک ‌اسپانیایی در مورد مقصد بعدی‌اش، گفت‌: در روزهای آینده در این رابطه صحبت خواهم کرد. دوشنبه، سه‌شنبه ، چهارشنبه و ...

اینیستا دوباره هواداران را مخاطب خود قرار داد و گفت‌: شما لطف زیادی به من داشتید و جدایی از بارسلونا به این شکل بهترین اتفاق ممکن بود. دوست داشتم پیراهنم را با 80 هزار تماشاگر حاضر در این ورزشگاه عوض می‌کردم. من از بارسلونا می روم اما باشگاه به کار خود ادامه‌ می‌دهد چون فراتر از بازیکنان است. در تصمیمم شکی ندارم چون از مدت‌ها پیش به این موضوع فکر کردم. با تمام وجود از هواداران تشکر می‌کنم.

هافبک بارسلونا در پایان به جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه اشاره کرد و گفت‌: با اشتیاق کامل به سراغ این مسابقات می رویم تا عملکرد درخشانی داشته باشیم و باید دید چه نتیجه‌ای خواهیم گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه