سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

طارمی:

کاملا با شرایط موجود در قطر و الغرافه کنار آمده‌ام/ ایران بهترین تیم آسیا است

مهاجم ایرانی الغرافه گفت: کاملا با شرایط موجود در قطر و الغرافه کنار آمده‌ام. اغراق نمی‌کنم اگر بگویم که از همان روز نخست حضور در الغرافه خود را با شرایط موجود سازگار کردم.

مهدی طارمی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از الرای، مهدی طارمی که در فصل جابجایی زمستانی پرسپولیس را ترک کرد و راهی الغرافه شد توانسته در همین نیم فصل حضورش عملکرد بسیار خوبی از خود نشان دهد و از بهترین‌های تیمش باشد.

طارمی در گفت‌وگویی که با روزنامه الرای داشت درباره موضوعات زیادی سخن گفت.

او ابتدا درباره دیدار حساس برابر الریان در جام امیر قطر گفت: به خوبی آماده این دیدار شده‌ایم. ترسی از حریف نداریم و برای پیروزی به میدان می‌رویم. من به عنوان مهاجم آماده رویارویی با هر خط دفاعی هستم. به هر تیمی احترام می‌گذارم و نهایت تلاش خود را برای گل زدن می‌کنم با این حال باید بگویم که از هیچ تیم و خط دفاعی نمی‌ترسم.

طارمی درباره وضعیت خود در قطر گفت: من دوستان زیادی در قطر پیدا کرده‌ام. با همه بازیکنان الغرافه رابطه خوبی دارم اما سروش رفیعی در الخور و مرتضی پور علی گنجی در الغرافه بهترین و نزدیک‌ترین دوستان من هستند. کاملا با شرایط موجود در قطر و الغرافه کنار آمده‌ام. اغراق نمی‌کنم اگر بگویم که از همان روز نخست حضور در الغرافه خود را با شرایط موجود سازگار کردم. در الغرافه همه مانند یک خانواده رفتار می‌کنند. کسی که بازی‌ها و تمرینات تیم را نگاه کند متوجه چنین چیزی می‌شود. همه ما برای یک هدف تلاش می‌کنیم و آن خوشحال کردن هواداران است.

طارمی درباره این سوال که چه تیمی بیشترین شانس را برای قهرمانی در جام جهانی دارد گفت: برزیل شانس نخست کسب عنوان قهرمانی است. درباره تیم ملی فوتبال ایران هم بگویم با وجود آن که در گروه بسیار سختی قرار داریم اما شانس صعود به مراحل بالاتر را داریم. ما به خود اعتماد داریم و به خوبی می‌دانیم که بهترین تیم آسیا هستیم. من تمرینات خاصی برای حضور در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه دارم. صبح به صورت انفرادی تمرین می‌کنم و عصر هم با الغرافه تا با آمادگی کامل در روسیه به میدان بروم.

مهاجم سابق پرسپولیس در پایان سخنان خود آمادگی قطر برای جام جهانی ۲۰۲۲ را ستود و تاکید کرد که بی‌صبرانه در انتظار حضور جام جهانی قطر و بازی کردن در آن است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه