سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

رونالدو:

قرارداد نیمار با پاری سن ژرمن یک گام رو به عقب بود

مهاجم پیشین تیم ملی برزیل معتقد است امضای قرارداد نیمار با پاری سن ژرمن یک گام رو به عقب بود.

رونالدو

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از مارکا، رونالدو نازاریو در یوتیوب با دیگر ستاره برزیلی کشورش یعنی زیکو درباره جام‌های جهانی، پیوستن نیمار به پاری سن ژرمن و... صحبت کرد. مهاجم پیشین تیم ملی برزیل گفت: جام جهانی ۱۹۹۴ آمریکا نخستین تجربه‌ام در این رقابت‌ها بود. با وجود این که حتی یک دقیقه در این بازی‌ها حضور نداشتم اما تا پایان دوران بازی‌ام این موضوع تاثیرگذار بود.

رونالدو افزود: در سال ۱۹۹۸ به فینال رسیدیم اما از فرانسه ضربه خوردیم. تنشی وجود داشت و من خیلی تلاش کردم تا انگیزه‌ای پیدا کنم. هرگز نتوانستیم تنش به وجود آمده در روز فینال را کنترل کنیم. با بدشانسی رو به رو شدیم. من پشیمان نیستم. تمام تلاش خود را کردم تا بازی کنم. نمی‌خواستم فرار کنم.

مهاجم پیشین تیم ملی برزیل در ادامه اظهار کرد: در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان می‌توانستیم به مراحل بالاتر برسیم اما در برنامه‌ریزی‌های‌مان اشتباهاتی داشتیم. ۱۰ یا ۱۵ روز در شهری بودیم که هر چند دقیقه یک مراسم برگزار می‌کردند. تیم نمی‌توانست تمرکز کند. من و خیلی از بازیکنان اضافه وزن داشتیم. دوباره با فرانسه رو به رو شدیم و تیری هانری دروازه‌مان را باز کرد و ما حذف شدیم. جو تیم خوب نبود.

او در مورد جام جهانی ۲۰۰۲ کره و ژاپن گفت: در آن رقابت‌ها همه چیز خیلی خوب بود. تیم متحدی داشتیم و همه چیز برای‌مان راحت بود و توانستیم قهرمان شویم.

رونالدو در مورد زندگی در اسپانیا یا ایتالیا اظهار کرد: هر دو کشور را دوست دارم اما اکنون در مادرید زندگی می‌کنم.

نیمار تابستان گذشته بارسلونا را ترک کرد و به پاری سن ژرمن پیوست. رونالدو در این باره گفت: از لحاظ ورزشی این تصمیم یک گام رو به عقب بود اما هر بازیکنی دوست دارد تجربیات و چالش‌های جدیدی داشته باشد. من نیز زمانی که در بارسلونا بازی می‌کردم به اینتر رفتم. در آن سال‌ها در ایتالیا رقابت‌ها نزدیک و جذاب‌تر بود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه