سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

زیدان:

می‌خواهم نشان دهم که در سختی‌ها نیز می‌توانم سرمربی خوبی باشم

سرمربی رئال مادرید درباره توانایی‌هایش گفت‌: می‌خواهم نشان دهم که در سختی‌ها نیز می‌توانم سرمربی خوبی باشم. مشکلات من را نمی‌ترساند، برای این موضوع آماده هستم.

زیدان

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از آس، زین‌الدین زیدان برای دومین سال پیاپی به عنوان برترین سرمربی فرانسوی سال توسط فرانس فوتبال انتخاب شد. به همین خاطر این مجله با سرمربی رئال مادرید مصاحبه کرد و او درباره وضعیت کنونی‌اش و آینده‌اش صحبت کرد.

قرار نیست ۱۰ سال سرمربی رئال مادرید باشم

سرمربی فرانسوی گفت‌: زین‌الدین زیدان دیگر بازیکن رئال مادرید نیست. آن زیدان دیگر وجود ندارد. اکنون زیدان، سرمربی است و باید وظایفش را انجام بدهد. از من به خاطر این که بازیکن باشگاه بودم محافظت نمی‌شود. می‌دانم روزی دورانم در رئال مادرید به سر می‌رسد. به همین خاطر از فرصت‌ها استفاده می‌کنم و تمام تلاش خود را خواهم کرد تا دوران موفقی داشته باشم. با خودم می‌گویم اگر قرار باشد ۱۰ روز در این باشگاه باشم این ۱۰ روز را در بهترین حالت سپری کنم. به چیز دیگری فکر نمی‌کنم. می‌دانم که قرار نیست ۱۰ سال در رئال مادرید بمانم.

زیدان در مورد فشار کار در این تیم اظهار کرد: این موضوع روی من تاثیر نمی‌گذارد. من کار خودم را انجام می‌دهم و هیچ چیزی نمی‌تواند من را آزار دهد. مسوول خیلی چیزها هستم اما زمانی که به خانه باز می‌گردم همه چیز را فراموش می‌کنم. می‌دانم خیلی از مربیان نمی‌توانند کار خود را رها کنند اما من این توانایی را دارم. به خانه می‌روم و در کنار همسر و فرزندانم به تماشای فیلم مشغول می‌شوم و یا برای شام به بیرون می‌رویم.

سرمربی رئال مادرید درباره توانایی‌هایش گفت‌: می‌خواهم نشان دهم که در سختی‌ها نیز می‌توانم سرمربی خوبی باشم. مشکلات من را نمی‌ترساند، برای این موضوع آماده هستم. مردم فکر می‌کنند که همه چیز برای من آسان است اما اشتباه می‌کنند. من چه به عنوان بازیکن و چه به عنوان سرمربی همیشه تلاش و تمرین کرده‌ام. خطر در این جا است اما چیزی تغییر نخواهد کرد. در فوتبال اگر بدانید چگونه کار کنید همه چیز برای‌تان ممکن می‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه