سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

علی دایی:

اگر پنالتی‌مان گل می‌شد، روند بازی خیلی تغییر می‌کرد

سرمربی تیم فوتبال سایپا بعد از شکست ۳ بر صفر سایپا مقابل صنعت نفت آبادان گفت: بازی را خیلی خوب شروع کردیم و اگر پنالتی‌مان گل می‌شد، روند بازی خیلی تغییر می‌کرد.

علی دایی

به گزارش خبرگزاری موج، علی دایی بعد از شکست ۳ بر صفر سایپا مقابل صنعت نفت آبادان اظهار داشت: بازی را خیلی خوب شروع کردیم و اگر پنالتی‌مان گل می‌شد، روند بازی خیلی تغییر می‌کرد. ما از موقعیت‌های مسلم‌مان نتوانستیم استفاده کنیم و همین مسئله باعث شد که در دقایق پایانی گل بخوریم.

وی ادامه داد: نیمه دوم را هم خوب شروع کردیم و تا آخر مسابقه خوب بازی کردیم. اختلاف ما و صنعت نفت سه گل نبود و بازی در حالت عادلانه باید مساوی می‌شد. گل دوم را هم روی اشتباه فردی که مرتکب شدیم و نتوانستیم توپ را خوب دفع کنیم، دریافت کردیم. بعد از گل دومی که دریافت کردیم خیلی موقعیت داشتیم و مشکلی که از ابتدای فصل ما را رنج می‌داد، در این بازی هم آزارمان داد.

سرمربی تیم فوتبال سایپا همچنین تصریح کرد: من نمی‌دانم چطور باید موقعیت گیر بازیکنان ما بیاید که توپ را تبدیل به گل کنند. لوسیانو پریرا آن‌طور به ما گل می‌زند، اما ما توپ را از داخل محوطه به بیرون می‌زنیم! از ابتدای فصل از مشکل گلزنی رنج می‌بریم و متأسفانه در نیم‌فصل هم نتوانستیم بازیکن خوب پیدا و جذب کنیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه