سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

پیکه:

شانس پیروزی‌ ما و رئال در ال‌کلاسیکو مساوی است

مدافع میانی بارسلونا معتقد است که تیمش و رقیب مادریدی دیرینه آن به یک اندازه برای فتح ال‌کلاسیکو شانس دارند.

پیکه

به گزارش خبرگزاری موج، جرارد پیکه در ال‌کلاسیکو فردا (شنبه) در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو بخت هیچ یک از دو تیم را برای کسب پیروزی بیشتر از دیگری نمی‌بیند.

پیکه گفت: در ال‌کلاسیکوها، همیشه شانس پیروزی هر یک از دو تیم ۵۰ درصد است چون در این بازی صرفنظر از وضعیت دو تیم، هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. علاوه بر این با توجه به اتفاقاتی که در ال‌کلاسیکوی‌های اخیر رخ داده است، به نظر می‌رسد که پیروزی در این دیدار به هیچ وجه آسان نخواهد بود. با این حال هر اتفاقی که رخ دهد، فکر نمی‌کنم که سرنوشت کورس قهرمانی این فصل لالیگا به نتیجه این بازی بستگی داشته باشد و هیچ یک از دو تیم با بردن این بازی قهرمان نمی‌شوند.

یکی از سوژه‌های جنجالی درباره ال‌کلاسیکوی فردا، این سؤال است که آیا بارسلونایی‌ها باید برای رقیب مادریدی خود به خاطر قهرمانی در جام جهانی باشگاه‌ها تونل افتخار بزنند یا نه.

پیکه با انتقاد از رسانه‌ها به خاطر بیش از اندازه پرداختن به این موضوع اظهار داشت: باشگاه ما موضع خودش را در این خصوص اعلام کرده و ما هم چیزی راکه باید گفته می‌شد، گفته‌ایم. با توجه به اینکه ما فرصت حضور در این تورنمنت (جام جهانی باشگاه‌ها) را نداشتیم، دلیلی برای زدن تونل افتخار برای رئال مادرید و قاطی کردن مسائل با یکدیگر وجود ندارد. رسانه‌ها هر روز دارند بدتر می‌شوند.

مدافع میانی بارسلونا درباره ادعای اخیر کریستیانو رونالدو مبنی بر اینکه او بهترین بازیکن تاریخ فوتبال دنیاست عنوان کرد: نظر رونالدو قابل احترام است اما من فکر نمی‌کنم که مردم از او انتظار داشته باشند اینگونه از خودش تمجید کند و به همین دلیل حرفش تعجب‌آور بود.

ال‌کلاسیکو ساعت 15:30 فردا (شنبه) به وقت تهران برگزار می‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه