سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

پوچتینو:

سیاست‌های تاتنهام با سیتی در تضاد است

سرمربی تاتنهام گفت: این عادلانه نیست که بخواهیم سیتی را با تاتنهام مقایسه کنیم. سیتی سال به سال پیشرفت می‌کند و سرمایه گذاری بیشتری انجام می‌دهد و این در حالی است که سیاست‌های ما کاملا با آنها در تضاد است.

مائوریسیو پوچتینو

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از ساکرنت، تاتنهام و منچسترسیتی باید این هفته در لیگ برتر برابر هم به میدان بروند. در همین رابطه مائوریسیو پوچتینو سرمربی تاتنهام به مقایسه تیمش با منچسترسیتی تیم صدرنشین این روزهای لیگ برتر پرداخت و گفت: این عادلانه نیست که بخواهیم سیتی را با تاتنهام مقایسه کنیم. سیتی سال به سال پیشرفت می‌کند و سرمایه گذاری بیشتری انجام می‌دهد و این در حالی است که سیاست‌های ما کاملا با آنها در تضاد است. دوست ندارم تلاشی که در تیم ما صورت می‌گیرد نادیده گرفته شود. من گله و شکایتی از وضعیت تیمم ندارم ولی دوست دارم رسانه‌ها وضعیت دو تیم را بدانند و این دو تیم را با هم مقایسه نکنند.

منچسترسیتی در صورتی که بتواند تاتنهام را در بازی امشب شکست دهد به اولین تیمی از سال ۱۹۵۳ تبدیل می‌شود که قبل از ژانویه توانسته است تیم‌های چلسی، آرسنال، لیورپول، منچستریونایتد و تاتنهام را شکست دهد.

سیتی غیر قابل توقف نیست

پوچتینو در پایان گفت: سیتی تیم قدرتمندی است و خیلی فاصله گرفته است ولی ما تلاش می‌کنیم در این دیدار آنها را متوقف کنیم. سیتی غیر قابل توقف نیست و می‌توانیم این کار مهم را انجام دهیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه