سرخط خبرها
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت
  • تفاهم‌نامه ریلی منطقه آزاد ارس و راه‌آهن امضا شد
  • تارتار: حضور در مسابقات آسیایی حق ما بود/ منتظر رأی استیناف می‌مانیم
  • تأکید اژه‌ای بر تکریم هر چه بیشتر مراجعان به پزشکی قانونی
  • آماده‌سازی ۱۳ پارکینگ در حاشیه آزادراه تهران–کرج–قزوین برای مدیریت تردد
  • استقرار کلاه‌سبزهای ارتش در مرزها‌ی ایران
  • سایت یونانی: طارمی آماده ترک المپیاکوس
  • سرپرست وزارت دفاع:‌ بدون تردید به هرگونه نقض مفاد آتش‌بس، پاسخ خواهیم داد
  • رئیس جمهور: کشور به ‌عمل و تلاش نیاز دارد نه ادعا و شعار
  • رونمایی از نرم‌افزار جامع زائر قائد تسهیل خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید

والورده:

بارسلونا از عملکرد داور بازی شاگردان خود مقابل والنسیا انتقاد کرد

با وجود کسب نتیجه‌ای قابل قبول در خانه نزدیک‌ترین تعقیب‌کننده تیمش، سرمربی بارسلونا از عملکرد داور بازی شاگردان خود مقابل والنسیا انتقاد کرد.

والورده

به گزارش خبرگزاری موج، تیم فوتبال بارسلونا شب گذشته (یکشنبه) در حساس‌ترین بازی از هفته سیزدهم لالیگا در خانه والنسیا در حالی باخت یک بر صفر را در فاصله هشت دقیقه به پایان بازی با تساوی یک - یک عوض کرد که از تصمیمات اشتباه داور در این بازی به شدت متضرر شد، به خصوص زمانی که توپ شلیک شده توسط لیونل مسی نزدیک به نیم متر از خط دروازه والنسیا گذشت و نه داور آن را دید و نه کمک داور.

ارنستو والورده، سرمربی بارسلونا پس از بازی که به انتقاد از عملکرد داور بازی، ایگلسیاس ویانووا پرداخت، اما با یادآوری اشتباه داوری در بازی آبی‌و‌اناری‌ها برابر مالاگا، به این موضوع تأکید داشت که اشتباهات داوری به سود تیم او هم رخ داده است.

والورده گفت: در بازی‌مان برابر مالاگا هم ما در حالی گل به ثمر رساندیم که توپ از بیرون زمین به داخل آن برگشت. همه ما قبول داریم که در چنین صحنه‌های واضحی، نیازی به پخش مجدد نیست، اما ما هنوز هم با چنین معضلاتی مواجه هستیم و توپ از خط می‌گذرد و چنین صحنه‌ای نمی‌تواند دیده شود.

سرمربی پیشین اتلتیک بیلبائو سپس به تحلیل مصاف صدرنشین و تیم دوم جدول رده‌بندی لالیگا که آماده‌ترین تیم‌‌های باشگاهی این فصل اسپانیا بوده‌اند، پرداخت و اعتراف کرد که تیمش برای کنترل ضدحملات «خفاش‌ها» به دردسر افتاده است.

وی افزود: هر دو تیم جنگنده ظاهر شدند. ما اما در ضدحملات آسیب‌پذیر بودیم، چون آنها در ضدحملات واقعاً عالی هستند. ما می‌دانیم که آنها در خانه بسیار قدرتمند هستند و در نهایت ما در این ورزشگاه یک تساوی گرفتیم. در کل بازی خوبی بود. تیم ما با تعادلی که داشت، توانست روی حرکات مهاجمان حریف تمرکز و آنها را محدود کند. والنسیا بازیکنان خوبی دارد، مخصوصاً گوئدس که عالی است. ما در جبران گل خورده عالی کار کردیم. می‌دانستیم که یک لحظه کلیدی هم برای جبران این گل کافی است و اینکه نباید شتابزده عمل کنیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه