سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

خلعتبری:

جانانه بازی کردیم

بازیکن تیم فوتبال پدیده گفت: جانانه بازی کردیم. امروز لیاقت گرفتن امتیازات کامل را داشتیم و توانستیم به آن دست پیدا کنیم.

دیدار تیم های پرسپولیس و پدیده مشهد

به گزارش خبرکزاری موج، محمدرضا خلعتبری بازیکن تیم فوتبال پدیده پس از پیروزی این تیم مقابل نفت اظهار کرد: بازی خیلی خوبی بود. با برنامه بازی کردیم. چهار روز قبل مقابل پرسپولیس که یکی از شانس‌های قهرمانی است، بازی سختی داشتیم و جانانه بازی کردیم. امروز لیاقت گرفتن امتیازات کامل را داشتیم و توانستیم به آن دست پیدا کنیم.

او اضافه کرد: نبود بازیکنان تاثیرگذار ما، احساس می‌شود. جوانان ما نظیر زامهران خوب بازی کردند و جنگیدند. تیم بازیکنان آینده‌دار و جوان زیاد دارد و امیدوارم در روزهایی که نیازشان خواهیم داشت، به درد ما بخورند.

مهاجم پدیده درباره ناراحتی‌اش از تعویض گفت: من از تعویض ناراحت نمی‌شوم زیرا نظر سرمربی تیم است اما بعضی اتفاقاتی در بازی می‌افتد که باعث می‌شود آدم ناراحت شود، وقتی بازیکنان دروازه خالی را پاس نمی‌دهند این موجب ناراحتی می‌شود و امیدوارم این مشکلات حل شود.

بحثی بین ما رد و بدل نشد

خلعتبری درباره هل دادن عبدالله حسینی در نیمه اول گفت: بحثی بین ما رد و بدل نشد. او داشت به داور اعتراض می‌کرد که من عبدالله را هل دادم تا کنار برود زیرا امکان داشت کارت زرد دوم را به دلیل اعتراض به داور دریافت کند و از زمین مسابقه اخراج شود. همچنین به دلیل برگزاری این دیدار در مشهد، داور فشارهایی را تحمل می‌کرد که من نمی‌خواستم با این اعتراض‌ها، این فشارها افزایش یابد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه