سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

واکنش تاج به دعوت کریمی برای مناظره ای رو در رو

کریمی از تاج دعوت کرد تا در مناظره ای رو در رو در خصوص وضعیت این روزهای فوتبال کشورمان گفت و گو کنند که هنوز رئیس فدراسیون فوتبال واکنشی به آن نشان نداده است.

تاج رئیس فدراسیون فوتبال

 به گزارش خبرگزاری موج، علی کریمی پیشکسوت فوتبال کشورمان که روز جمعه هفته گذشته مصاحبه تندی علیه مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال، محمدرضا ساکت و علی کفاشیان انجام داد و در روزهای اخیر نیز مطالبی را در صفحه شخصی اش عنوان کرد، از تاج دعوت کرد تا در مناظره ای رودر رو یکدیگر بنشیند و در خصوص وضعیت این روزهای فوتبال کشورمان گفت و گو کنند که هنوز رئیس فدراسیون فوتبال واکنشی به آن نشان نداده است.

کریمی در خصوص وضعیت بدهی باشگاه های لیگ برتر، فساد در فوتبال، پاداش فدراسیون جهانی فوتبال ( FIFA ) به تیم ملی ایران، انتشار رقم و متن قرارداد کارلوس کی‌روش و دستیارانش،  انتشار رقم و قرارداد توپ‌های آل اشپرت، قرارداد لباس‌های آل اشپرت، قرارداد تبلیغات محیطی، قرارداد توپ‌های جدید دربی استار و لیست مسوولانی که بابت صعود تیم ملی به جام جهانی پاداش دریافت کرده‌اند، از مسوولان فوتبال  توضیح خواست و بر همین اساس، مهدی تاج درصدد است تا در مصاحبه ای در این خصوص توضیح دهد.

تاج در تلاش است تا سوال های بدون جواب کریمی و فوتبال دوستان ایرانی را پاسخ دهد تا شایعات به پایان برسد.

البته این اتفاق قرار است تا هفته آینده انجام شود و باید دید آیا درگیری کریمی و تاج به پایان می رسد یا خیر؟

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه