حضور در کمپ های سطح بالای بین المللی کمک زیادی به قهرمانان ما خواهد کرد

رئیس فدراسیون کاراته بیان داشت:حضور در کمپ های سطح بالای بین المللی کمک زیادی به قهرمانان ما می کند و چنانچه همواره بخواهیم در داخل کشور اردو برگزار کنیم، خروجی چندان مناسبی نخواهیم داشت.

فرجی کاراته

به گزارش خبرگزاری موج، محمدصادق فرجی در گفت و گویی با اشاره به حضور در کنگره جهانی روسای فدراسیون های کشورهای مختلف در اسپانیا، عنوان کرد: جلسات خوبی با روسای کشورهای صاحب سبک برگزار شد و به دنبال افزایش تعاملات بین المللی هستیم تا دوره های آموزشی و تمرینی مشترکی داشته باشیم.

وی گفت: حضور در کمپ های سطح بالای بین المللی کمک زیادی به قهرمانان ما می کند و چنانچه همواره بخواهیم در داخل کشور اردو برگزار کنیم، خروجی چندان مناسبی نخواهیم داشت.

فرجی در مورد قرار گرفتن کاراته ایران در رده دوم بهترین تیم های جهان، گفت: این یک موفقیت بزرگ است که به دلیل نتایج مناسب در سال ۲۰۱۷ شکل گرفت و سطح توقعات را برای بازی های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا و المپیک ۲۰۲۰ توکیو بالا می برد. اینکه تیم های قدرتمندی چون اسپانیا، ایتالیا و فرانسه پشت سر ایران قرار بگیرند، قابل توجه است.

وی با اشاره به مسیر دشوار کاراته ایران برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰، گفت: فرآیند و روند طولانی پیش رو است و باید در مراحل مختلف کاراته وان و پیکارهای آسیایی و جهانی حضور یابیم.

رئیس فدراسیون کاراته افزود: در بخش کومیته مردان وضعیت خوبی داریم، اما در بخش بانوان باید تلاش زیادی به منظور کسب سهمیه داشته باشیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه