سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

اظهارات بیرانوند در خصوص آخرین وضعیت کیانوش رستمی

سرمربی تیم ملی وزنه برداری درباره وضعیت کیانوش رستمی برای حضور در مسابقات جهانی آمریکا گفت: کیانوش به دلیل نقص پرونده و مدارکی که به سفارت آمریکا در دوبی ارائه کرده بود، دچار مشکل شد که این مسئله با اعزام مجدد او به دوبی حل خواهد شد.

کیانوش رستمی

به گزارش خبرگزاری موج، محسن بیرانوند سرمربی تیم ملی وزنه برداری در گفت و گو با رادیو تهران درباره آخرین وضعیت کیانوش رستمی برای حضور در مسابقات جهانی آمریکا گفت: کیانوش به دلیل نقص پرونده و مدارکی که به سفارت آمریکا در دوبی ارائه کرده بود، دچار مشکل شد که این مساله تا پایان هفته با اعزام مجدد او به دوبی حل خواهد شد.

او اظهار کرد: تمرینات انفرادی کیانوش زیر نظر برادرش، تصمیمی بود که شورای عالی فنی مدت ها پیش گرفت که اتفاقا در آن زمان من هم عضو این شورا بودم و رای مثبت به این مساله دادم. در هر حال کیانوش قهرمان جهان و المپیک است که از ما خواست تا بتواند در فضایی آرام به تمرین بپردازد و دوباره برای ما افتخارآفرینی کند.البته کیانوش با ما در اردو تمرین می کند و همه چیز با نظر و همفکری کادر فنی پیش می رود. ما باید شرایط را به گونه ای فراهم می کردیم که او نیز بتواند بدون هیچ مشکلی به تمریناتش ادامه دهد که خوشبختانه این شرایط فراهم شد و او هم با جدیت به دنبال کسب افتخار در رقابتهای جهانی است.

سرمربی تیم ملی وزنه برداری اضافه کرد: خوشبختانه در طول چهار ماهی که من به عنوان سرمربی این مسئولیت را بر عهده گرفتم، با ۵۸ کیلوگرم افزایش رکورد در عملکرد بچه ها روبرو بودیم که در میادین و رکوردگیری های مختلف ثبت شد. در رکوردگیری نهایی تیم ملی هم شاهد رشد و پویایی اکثر بچه ها بودیم.

بهتر است تمامی حریفان در رقابت های جهانی حضور داشته باشند

بیرانوند در پایان در واکنش به غیبت برخی از رقبای اصلی در رقابت های جهانی آمریکا بیان کرد: به نظر من غیبت رقبا در این مسابقات به هیچ عنوان یک فرصت تلقی نمی شود. بهتر است تمامی حریفان در رقابت های جهانی حضور داشته باشند تا این رشته المپیکی و افتخارآفرین بتواند همچون گذشته جذابیت های خود را حفظ کند. نگاه ما نباید منحصر به یک دوره مسابقات و کسب یک افتخار مقطعی باشد. ما باید طوری برنامه ریزی کنیم که همچنان یکی از قدرت های وزنه برداری محسوب شویم و همه ما را همچنان به عنوان مدعیان کسب مدال در المپیک بدانند.

او در پاسخ به این سوال که آیا نسبتی با علیرضا بیرانوند دارد یا خیر تصریح کرد: من هم مانند بیرانوند اهل بروجرد هستم. بیرانوند یک طایفه بزرگ در بروجرد است. من با او نسبتی ندارم اما پدرانمان با یکدیگر دوست بوده اند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه