سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

محمد رهبری:

بهترین نتیجه را در الجزایر می گیریم

ملی‌پوش اسلحه سابر گفت: با توجه به اینکه سال آینده بازی‌های آسیایی برگزار می‌شود، می‌خواهیم در الجزایر بهترین نتیجه را بگیریم.

محمد رهبری

به گزارش خبرگزاری موج، محمد رهبری با اشاره به برگزاری اردوی آمادگی تیم ملی شمشیربازی برای حضور در جام جهانی الجزایر اظهار کرد: اردوی ما از ۱۶ مهرماه در آکادمی ملی المپیک آغاز شده و تا اواخر هفته ادامه دارد و ملی‌پوشان در دو نوبت صبح و بعدازظهر تمرین‌های خود را انجام می‌دهند.
وی افزود: در این اردو بیشتر تمرین‌های آمادگی جسمانی و پلی‌متریک و مقداری هم تمرین‌های تخصصی انجام می‌دهیم. هفته آینده اردوی بعدی ما شروع می‌شود که در این اردو تمرکز بر روی تمرین‌های تخصصی خواهد بود.
رهبری درباره وضعیت خود و سایر ملی‌پوشان توضیح داد: ما پس از پایان فصل استراحت خوبی داشتیم و در حال حاضر بچه‌ها همه باانگیزه به این اردو آمده‌اند. با توجه به اینکه سال آینده بازی‌های آسیایی برگزار می‌شود، می‌خواهیم در الجزایر بهترین نتیجه را بگیریم تا در بازی‌های آسیایی جاکارتا نیز رنکینگ خوبی داشته باشیم.

۲۰۰ شمشیرباز در جام جهانی حضور دارند اما برای مدال می‌روم

او درباره تعداد شمشیربازان حاضر در جام جهانی الجزایر خاطرنشان کرد: حدود ۲۰۰ شمشیرباز از ۳۰ کشور در این رقابت‌ها حاضر هستند و در پایان یک مدال طلا، یک نقره و دو برنز به ورزشکاران برتر اهدا خواهد شد. بر این اساس کار سختی برای کسب مدال پیش روی ماست و هر شمشیرباز برای رسیدن به سکو باید در حدود ۱۴ مسابقه پیروز شود.
رهبری درباره شانسش برای کسب مدال در الجزایر گفت: من در بازی‌های یونیورسیاد مدال انفرادی گرفتم و در رقابت‌های قهرمانی آسیا مدال نقره را از آن خود کردم و با توجه به این نتایج پیش‌بینی می‌کنم بتوانم در این جام جهانی نیز نتایج قابل قبولی داشته باشم و حتی به مدال برسم.

جام جهانی شمشیربازی اسلحه سابر مردان از 12 تا 14 آبان در دو رده تیمی و انفرادی به میزبانی الجزایر برگزار می‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه