شناگر جوان ایرانی در ماده ۲۰۰ متر پروانه رکورد زد
متین بالسینی شناگر تیم ملی ایران در فینال ماده ۲۰۰ متر پروانه رکورد ۲:۰۵٫۶۰ را به نام خود ثبت کرد

به گزارش خبرگزاری موج، رقابتهای ورلد کاپ ۲۰۱۷ از امروزبه میزبانی شهر دوحه در قطر آغاز شد. در پایان مسابقات امروز شناگر جوان تیم ملی ایران در فینال شنای ماده ۲۰۰ متر پروانه با زمان ۲:۰۵٫۶۰ در رتبه هفتم قرار گرفت و رکورد این ماده را شکست.
امیر عباس امراللهی دیگر شناگر ایران نیز در این ماده با زمان ۲:۱۱٫۷۵ پس از بالسینی در جایگاه هشتم ایستاد.
در ادامه رقابتهای امروز (چهارشنبه، ۱۲ مهر) بالسینی که در ماده ۴۰۰ متر آزاد راهی فینال شده بود با ثبت زمان ۴:۱۲٫۷۹ در رتبه هفتم ایستاد و به کار خود پایان داد.
شایان به ذکر است که هدف فدراسیون شنا از اعزام کردن شناگران جوان خود به این رقابتها، کسب تجربه و جبران مسابقات از دست رفته ردههای سنی آسیا در ازبکستان است. تیم ملی شنای ایران در این دوره از رقابتهای وربد کاو با هفت شناگر حاضر شده است.
ترکیب تیم ملی شنای ایران در رقابتهای ورلد کاپ ۲۰۱۷ دوحه:
۱) علیرضا امین زمردی
۲) علی فتحی
۳) امیر عباس امرالهی
۴) متین سهران
۵) سامان قپانوری
۶) متین بالسینی
۷)علی رشیدی
ارسال نظر