سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

کریمی: کارت مربیگری صادر نشود از سکو تیم را هدایت می‌کنم/ امیدوارم پرسپولیس قهرمان آسیا شود

سرمربی تیم فوتبال نفت طلاییه تهران گفت: در زمان کوتاهی که داشتم بیشتر روی مسائل روحی و روانی کار کردم.

علی کریمی

به گزارش خبرگزاری موج، دیدار تیم‌های نفت تهران و گسترش فولاد تبریز در چارچوب هفته ششم لیگ برتر فردا در ورزشگاه تختی تهران برگزار می‌شود.

علی کریمی در نشست خبری پیش از دیدار تیمش، اظهار کرد: اولین اولین بازی است که به عنوان سرمربی روی نیمکت نفت می‌نشینم و چون زمان زیادی برای تمرین نداشتیم بیشتر روی مسائل روحی و روانی تمرکز کردیم. ما در کنار جوانگرایی از بازیکنان باتجربه هم استفاده کردیم.

او افزود: زمان قرارداد من به مدت دو فصل است. از ماجرای رفت و برگشت من به نفت خبر دارید. تمام تلاش ما این است که از عنوان قهرمانی‌مان در جام حذفی دفاع کنیم. سعی می‌کنیم از مربیان سابق و دوستان متخصص برای گرفتن نتیجه بهتر کمک بگیریم. فکر نکنید آمده‌ام که برای همیشه بمانم. ممکن است فردا کنارتان نباشم و به قول مربی الاهلی هر وقت به تیمی رفتی چمدانت را کامل باز نکن.

سرمربی تیم فوتبال نفت طلاییه درباره دیدار این تیم مقابل گسترش فولاد، اظهار کرد: بازی کردن مقابل تیم‌های انتهای جدولی همیشه از بازی با تیم‌های بالای جدول سخت‌تر است. گسترش فولاد بازیکنان خوبی در اختیار دارد اما گرفتار بدشانسی شده است. به نظر من بازی فردا (پنج‌شنبه) بازی خوبی خواهد شد و هر دو تیم شانس پیروزی دارند.

کریمی درباره دیدار شب گذشته پرسپولیس مقابل الاهلی، تصریح کرد: به هواداران پرسپولیس تبریک می‌گویم که پس از مدت‌ها این تیم توانست به جمع چهار تیم برتر آسیا بپیوندد. به کادرفنی و بازیکنان پرسپولیس خسته‌نباشید می‌گویم که در آن شرایط سخت توانستند از سد الاهلی عبور کنند. امیدوارم آنها بتوانند به فینال لیگ قهرمانان آسیا و قهرمانی در این مسابقات دست پیدا کنند.

او درباره شرایطش در نفت طلاییه، گفت: همه شما با تجربه‌تر از من هستید و می‌دانید که الان قضیه فرق کرده است. من قبلا بازیکن بودم و الان مربی شدم، نمی‌توان گفت هر کسی که بازیکن خوبی بوده مربی خوبی هم است. سعی می‌کنم از مربیان و دوستان سابقم استفاده کنم. طبیعی است که راه سختی در پیش دارم اما به شخصه دوست دارم که وارد حرفه مربیگری شوم تا یک کار مفید در فوتبال انجام دهم. الان که وارد حرفه مربیگری شدم می‌خواهم کار کوچکی برای فوتبال مملکتم انجام دهم.

کریمی در پاسخ به این سوال که آیا کارت مربیگری‌اش صادر شده است یا نه؟ گفت:‌ این که کارت مربیگری‌ام امروز صادر شود یا فردا یا اصلا صادر نشود اصلا مهم نیست. تیم نفت یک برد داشته که آن هم برای زمانی است که هیچ سرمربی‌ای روی نیمکت این تیم حضور نداشته و شاید این حکمتی داشته است. اگر کارت سرمربیگری صادر نشود از روی سکو تیم را هدایت می‌کنم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه