سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

بوناچیچ: پرسپولیس بهترین تیم ایران است

سرمربی گسترش فولاد دیدار تیمش برابر پرسپولیس را سخت ارزیابی کرد.

بوناچیچ

به گزارش خبرگزاری موج، لوکا بوناچیچ، سرمربی تیم گسترش فولاد ظهر چهارشنبه در نشست خبری پیش از دیدار تیمش برابر پرسپولیس گفت: همه ما می‌دانیم که پرسپولیس در دو سال اخیر بهترین تیم ایران است. در این مقطع بازی سختی برابر آن‌ها داریم چون خود ما مشکلاتی درباره بازیکنان‌مان داشتیم. دو سه روز است که برخی از بازیکنان‌مان مریض شده‌اند و یوسف سیدی هم خواهرش را از دست داده و شرایط روحی خوبی ندارد. خود من فردا نمی‌دانم که ۱۰۰ درصد چه بازیکنانی را به زمین می فرستم. پرسپولیسی‌ها به دنبال نتیجه خوب هستند و از انگیزه کافی برخوردارند. انتظار بازی سخت و سنگینی را مقابل این تیم داریم. ما تلاش می‌کنیم بهترین‌ها را به زمین بفرستیم و نتیجه بگیریم.

او افزود: اگر وقفه در لیگ ایجاد نمی‌شد به نفع ما بود. ما یک سری بازیکن به تیم اضافه کردیم که کارت بازی آنان هنوز صادر نشده است.  قنبری و سیدی به دلیل مشکلاتی نمی‌توانند در این بازی به میدان بروند. ما یک برنامه و طرحی برای بازی فردا داشتیم اما تمریناتی که کردیم با بازیکنانی بود که فردا نمی‌توانند به میدان بروند. با این‌حال فردا می‌جنگیم تا نتیجه خوبی داشته باشیم.

سرمربی گسترش فولاد در پاسخ به این سوال که آیا با این روحیه‌ای که دارد واقعا به دنبال سه امتیاز است، بیان کرد: در همه جا مشکلات هست ولی باید مردانه بازی کنیم و تسلیم نخواهیم شد. اگر بازیکنانی که فردا نمی‌توانند بازی کنند را داشتیم، کارمان ساده‌تر بود اما شرایط همین است و باید برای سه امتیاز بجنگیم.

وی درباره بازی ایران و سوریه گفت: بازیکنان ایران انگیزه لازم را به دلیل قطعی شدن صعودشان نداشتند. تیم سوریه هم قوی بود. بهتر می‌شد اگر ایران گل نمی‌خورد تا رکوردش حفظ می‌شد. نتیجه صفر بر صفر بهتر از دو بر دو بود.

بوناچیچ درباره حاج‌محمدی گفت: این بازیکن در جمع ما نمی‌ماند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه