سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

میثاقیان: نفت تیم خطرناکی است

سرمربی سیاه‌جامگان می‌گوید تمام بازی‌های لیگ برتر سخت و پرفشار هستند و به بازیکنانش تذکر داده که حق اشتباه ندارند.

اکبر میثاقیان

به گزارش خبرگزاری موج، دیدار تیم‌های سیاه‌جامگان و نفت تهران فردا (پنج‌شنبه) ساعت ۱۸:۳۵ در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد برگزار می‌شود. اکبر میثاقیان در نشست خبری پیش از این دیدار اظهار کرد: تمام بازی‌ها سخت است و هیچ بازی آسانی نداریم. همگی پرفشار و سخت هستند. با تیم خطرناکی بازی داریم. نفت تیمی خوب است و امتیازات خوبی هم جمع کرده‌ است. بازی سختی در پیش داریم. بارها به بازیکنانم تذکر دادم که حق اشتباه ندارند. تساوی مقابل پرسپولیس شیرین بود اما دیگر تمام شده و بازیکنان جوانم باید با دقت کار کنند.

سرمربی سیاه‌جامگان تاکید کرد: توقع دارم تماشاگران زیادی به ورزشگاه بیایند. سال‌های قبل که در ابومسلم بودیم، ورزشگاه پر می‌شد. اگر هواداران بیایند ما را خوشحال می‌کنند و به بازیکنان انرژی مضاعفی می‌دهند.

او در خصوص سن بالای بازیکنان نفت گفت: دفاع نفت دفاعی باتجربه است. جلوی چنین تیمی بازی کردن سخت است، آنها اشتباه نخواهندکرد. نباید خود را از پیش برنده فرض کنیم. هرکس در فوتبال بدود و بجنگد برنده است.

میثاقیان در ادامه بیان کرد: بابت برد دیروز (سه‌شنبه) باید به پدیده تبریک بگویم. ما هم تیم جوانی داریم و امیدواریم که بتوانیم مقابل نفت موفق باشیم.

سرمربی سیاه‌جامگان در خصوص اشتباهات داوری مربوط به دیدار با پرسپولیس عنوان کرد: هجمه سنگینی ایجاد شد اما متاسفانه زحمات بازیکنانم و مجموعه باشگاه زیر سوال رفت.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه