سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

مسابقات تکواندو گرندپری ۲۰۱۷– روسیه

صعود و هادی پور و کاظمی به یک هشتم نهایی گرند پری

محمد کاظمی و آرمین هادی‌پور با پیروزی در دور نخست گرندپری به جمع ۱۶ نفر برتر این رقابت ها راه یافتند.

مسابقات بین المللی تکواندو

به گزارش خبرگزاری موج، مرحله نخست مسابقات گرندپری در سال ۲۰۱۷ در چهار وزن المپیکی زنان و مردان از دیروز(جمعه) آغاز شد و به مدت ۳ روز با حضور ۲۱۲ تکواندوکار در شهر مسکو ادامه خواهد داشت.

امروز (شنبه) و درادامه رقابت‌ها، مبارزات اوزان ۴۹- کیلوگرم زنان و ۵۸- و ۸۰- کیلوگرم مردان آغاز شد و آرمین هادی ‌پور و محمد کاظمی در وزن ۵۸- کیلوگرم بر روی شیاپ چانگ می روند.

محمد کاظمی در نخستین گام استپان دیمیترو نفر دوازده رنکینگ جهانی از مولداوی که درکارنامه‌اش مدال طلا و نقره قهرمانی اروپا  دارد را با نتیجه ۱۹ بر ۱۲ شکست داد و به جمع شانزده تکواندوکار برتر راه یافت.

محمد کاظمی در مرحله یک هشتم نهایی به مصاف صفوان خلیل از استرالیا، نفر چهار رنکینگ جهانی با سابقه حضور در المپیک ۲۰۱۲ و ۲۰۱۶ و چهار دوره از مسابقات قهرمانی جهان می رود.

آرمین هادی‌پور دیگر نماینده وزن ۵۸- کیلوگرم ایران در نخستین مبارزه خود رو در روی هینر اویدو نفر ۲۷ رنکینگ جهانی از کاستاریکا به میدان رفت و در پایان توانست ۳۱ بر ۱۱ به پیروزی برسد و به مرحله یک هشتم نهایی راه یابد.

هادی پور در بین شانزده تکواندوکار برتر به مصاف میکائیل آرتامونو از روسیه دارنده مدال نقره قهرمانی جهان ۲۰۱۷ و نقره قهرمانی اروپا ۲۰۱۵ و نفر یازده رنکینگ جهانی می‌رود.

هدایت تیم ملی تکواندو ایران برعهده مهدی بی باک به عنوان سرمربی وعلیرضا نصرآزادانی به عنوان مربی است.

مسابقات گرندپری(G۴) است و به نفرات اول تا سوم به ترتیب ۴۰، ۲۴ و ۱۴.۴۰ امتیاز در راستای افزایش رنکینگ المپیکی تعلق می گیرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه