سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت

حمایت فدراسیون پزشکی ورزشی از سارا عبدالملکی ادامه می‌یابد

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی در دیدار با سارا عبدالملکی، تاکید کرد که فدراسیون پزشکی ورزشی همچنان به حمایت هایش از او ادامه خواهد داد.

سارا عبدالملکی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پایگاه خبری تحلیلی پزشکی ورزشی ایران، سارا عبدالملکی بانوی ورزشکار رشته راگبی اواخر سال ۹۴ دچار حادثه شدید تصادف رانندگی شد و از ناحیه مهره‌های هفتم و هشتم ستون فقرات و نخاع دچار آسیب دیدگی شدید شد، بلافاصله پس از وقوع این حادثه و بنا به تاکید وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون پزشکی ورزشی حمایت از این بانوی ورزشکار را در دستور کار خود قرار داد. با وجود این به دلیل طولانی شدن سیر درمان عبدالملکی، وزیر ورزش و جوانان در روزهای گذشته مجددا از فدراسیون پزشکی ورزشی خواست که روند درمان این بانوی ورزشکار را پیگیری کند.

در همین راستا ظهر امروز چهارشنبه (بیست و هشتم تیر ماه) دکتر غلامرضا نوروزی، رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی در دفتر ریاست این فدراسیون پذیرای این بانوی ورزشکار و مادرش بود. در این دیدار که دکتر محمد بنی جمالی سرپرست امور دبیری فدراسیون نیز حضور داشت، دکتر نوروزی با اشاره به حمایت‌هایی که فدراسیون پزشکی ورزشی از ورزشکاران انجام می‌دهد، تاکید کرد که حمایت از عبدالملکی ادامه خواهد  داشت.

او پس از آنکه از نزدیک در جریان روند درمان و خواسته‌های درمانی عبدالملکی قرار گرفت، اطمینان داد که در ادامه پروسه درمان، فدراسیون پزشکی ورزشی یاری‌گر این ورزشکار خواهد بود و ادامه مداوای دست او در درمانگاه فدراسیون پزشکی ورزشی زیر نظر فوق تخصصان دست این فدراسیون، انجام خواهد شد.

در حاشیه این دیدار، مریم ابوترابیان مادر سارا عبدالملکی با اشاره به سیر درمان دخترش گفت: خوشبختانه پس از وقوع حادثه شاهد حمایت‌های خوب مردم عزیز ایران بودیم و از طرفی وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون پزشکی ورزشی ما را تنها نگذاشتند و هزینه‌های درمان سارا از این دو طریق پرداخت شد.

او با اشاره به پیگیری پروسه درمان عبدالملکی، اظهار امیدواری کرد که با ادامه حمایت‌ها و پیگیری پروسه درمان در نهایت فرزندش سلامتی خود را به دست آورد. خوشبختانه او از روحیه و انگیزه خیلی خوبی برخوردار است و امیدواریم بتواند روزی به میدان ورزش هم بازگردد.

همچنین سارا عبدالمکی در این خصوص با تقدیر از همراهی مردم و مجموعه ورزش کشور، تصریح کرد: سه هدف و آرزو را دنبال می‌کنم؛ در وهله اول امیدوارم با پیگیری درمانم بتوانم سلامتی کامل خود را به دست آورده و به زندگی عادی برگردم، هدف دومم بازگشت به ورزش قهرمانی است و هدف سومم ادامه تحصیل.

او گفت: چشم امید خیلی‌ها به سرنوشت من است، کسانی که ماه‌ها از ضایعه نخاعی آنها گذشته و پیشرفت بسیار کمی در درمان خود داشته‌اند امیدوارم با ادامه پیشرفت و بهبودی من همه آنهایی که دچار ضایعه نخاعی شده‌اند، روز به روز شرایط بهتری داشته باشند.

عبدالملکی یادآور شد: در حال حاضر با توصیه دوستانم به ورزش پرتاب نیزه با ویلچر روی آورده‌ام و از طرفی با توجه به شرایط فیزیکی دست‌هایم می‌گویند که می‌توانم در قایقرانی هم موفق باشم. با وجود این تمرکز اصلی‌ام روی پیگیری درمان است و امیدوارم حاصل حمایت‌های  مردم خوب کشورم، مجموعه ورزش و به ویژه فدراسیون پزشکی ورزشی بازیابی سلامتی‌ام باشد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه