سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

سانتوس: با تمام توان برای رسیدن به فینال می‌جنگیم

سرمربی تیم ملی پرتغال عنوان کرد تیمش برای رسیدن به فینال جام کنفدراسیون‌ها تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت.

سانتوس

به‌ گزارش ‌خبرگزاری موج ‌به نقل از رکورد، تیم‌ ‌ملی فوتبال پرتغال امشب (چهارشنبه) باید در اولین دیدار مرحله نیمه نهایی جام کنفدراسیون‌ها با قضاوت علی‌رضا فغانی برابر شیلی قرار بگیرد.

فرناندو سانتوس پیش از این بازی که قرار است در شهر کازان برگزار شود، گفت‌: من همیشه به بازیکنانم اعتماد داشتم و بر مبنای همین اعتماد می‌گویم که اطمینان دارم آنها با تمام توان برابر شیلی به میدان خواهند رفت. شیلی تیمی بزرگ با بازیکنانی بزرگ است و فوتبال درگیرانه‌ و فیزیکی را به نمایش می‌گذارد ولی ما پرتغال هستیم. ما هم جنگ جوییم و خون جنگنده‌ای در بدنمان داریم. ظرفیت‌های خیلی خوبی داریم که بتوانیم این دیدار را با برد به پایان برسانیم. راه مقابله با شیلی را به خوبی می‌دانیم و کاملا آماده این مسابقه هستیم. درست است که شیلی تیمی خوب و محکم است اما آنها هم نقاط ضعفی دارند و ما می‌خواهیم چهارشنبه شب از همین نقاط ضعف آنها استفاده کامل را ببریم و بتوانیم پیروز مسابقه باشیم.

سرمربی تیم‌ ‌ملی فوتبال پرتغال که با این تیم قهرمانی در یورو ۲۰۱۶ را کسب کرد، در ادامه درباره کریستیانو رونالدو، گلزن اول تیمش، گفت‌: این جا فقط برای رونالدو بازی‌های ملی اهمیت دارد. او دوست دارد که تمام صحبت‌ها درباره تیم‌ ‌ملی باشد. ما از رونالدو می‌خواهیم که مثل همیشه فوتبال خودش را بازی کند. او در زمین مسابقه این کار را انجام داده است. حضور او به عنوان کاپیتان برای ما بسیار مهم است. او خودش را کاملا وقف تیم می‌کند و با ۱۰۰ درصد توان در خدمت تیم خواهد بود و من از عملکردش کاملا رضایت دارم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه