سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

همه نگاه‌ها در جام کنفدراسیون‌ها به رونالدو

مهاجم پرتغالی تنها ستاره جام کنفدراسیون‌های ۲۰۱۷ است و همه نگاه ها به اوست.

رونالدو

به‌ گزارش ‌خبرگزاری موج ‌به نقل از آس، جام کنفدراسیون‌ها ۲۰۱۷ عصر امروز (شنبه) با دیدار روسیه و نیوزیلند در سن پترزبورگ آغاز می‌شود. در این بازی‌ها به جز آلمان تیم‌های بزرگی همچون ‌اسپانیا، ایتالیا، فرانسه، انگلیس ، برزیل و آرژانتین حضور ندارند. تیم‌های حاضر در این بازی‌ها ستاره‌های بزرگی ندارند وبه همین خاطر همه نگاه‌ها به کریستیانو رونالدو پرتغالی است.

مهاجم پرتغالی به تازگی قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا را به همراه رئال مادرید تجربه کرده است. ستاره مادرید به همراه دو هم‌تیمی نیمکت نشین‌اش (په‌په و فابیو کونترائو) به روسیه می‌رود تا افتخاری دیگر در این سرزمین کسب کند. همچنین این رقابت‌ها فرصتی است تا په‌په و کونترائو شرایط خود را بهتر کنند. آندره گومس، بازیکن بارسلونا در ترکیب ثابت تیم‌ ‌ملی پرتغال حضور دارد و می‌تواند در این بازی‌ها ارزش خود را بالا ببرد. در این تیم بازیکن مستعد دیگری به نام آدرین سیلوا (بازیکن اسپورتینگ لیسبون) حضور دارد.

شیلی نماینده قاره آمریکای جنوبی با دو قهرمانی پی در پی در کوپا آمه‌ریکا به این رقابت‌ها راه یافته است. پس از تیم پرتغالی شیلی ارزشمندترین تیم حاضر در جام کنفدراسیون‌ها است. الکسیس سانچس شیلیایی قصد جدایی از آرسنال را دارد چون می‌خواهد از این رقابت‌ها، فتح عناوین مهم را شروع کند. آرتورو ویدال، بازیکن کلیدی بایرن مونیخ است. این دو بازیکن به همراه هم ۱۰۴ میلیون یورو ارزش دارند، یعنی چهار میلیون یورو با ارزش‌تر از رونالدو. پنج عنوان در جام کنفدراسیون‌ها به نمایندگان آمریکای جنوبی رسیده است. قرمزهای خوان آنتونیو پیسی اکنون در بهترین شرایط تاریخ خود هستند و بازیکنان بزرگی در ترکیب خود دارند. آنها یکی از بخت‌های قهرمانی محسوب می‌شوند.

دیگر تیم بزرگ این بازی‌ها آلمان است. با این حال این تیم اروپایی با تیم دوم خود در رقابت‌ها شرکت کرده است اما باز هم ارزش بازیکنان این تیم با تیم اصلی تفاوت زیادی ندارد. چهار بازیکن تیم قهرمان جهان ۱۱۰ میلیون یورو ارزش دارند. دراکسلر (پاری ‌سن‌ ژرمن) ۳۵ میلیون، موستفی (آرسنال) ۳۰ میلیون، کیمیش (بایرن مونیخ) ۲۵ میلیون و براندت (لورکوزن) ۲۰ میلیون یورو ارزش دارند. این بازیکنان می‌توانند با درخشش در جام کنفدراسیون‌ها جای خود را جام جهانی سال آینده تثبیت کنند.

استرالیا و کامرون به همراه روسیه و نیوزلند از دیگر تیم‌های حاضر در این بازی‌ها هستند و ستاره‌ای جهانی در ترکیب این تیم ها بازی نمی‌کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه