سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

اعلام تیم منتخب فصل ۱۷-۲۰۱۶ لیگ قهرمانان اروپا

فرانس فوتبال مسی را نادیده گرفت/ اولین نشانه از ناکامی لئو برای بردن توپ طلا

نشریه معتبر فرانسوی که باارزش‌ترین جایزه انفرادی دنیای فوتبال را ارائه می‌کند، نام مهاجم آرژانتینی بارسلونا را در فهرست بازیکنان تیم منتخب لیگ قهرمانان اروپا قرار نداد.

لیونل مسی

به گزارش خبرگزاری موج، اولیه نشانه‌ از ناکامی احتمالی لیونل مسی برای کسب توپ طلای ششم خود بروز پیدا کرد. بعد از فصلی نه چندان موفق در بارسلونا که تمام افتخاراتش به کسب یک قهرمانی در جام حذفی اسپانیا محدود شد، نشریه فرانس فوتبال که هر سال توپ طلا را به بهترین بازیکن دنیا اعطا می‌کند، تصمیم گرفته است که لیونل مسی را در تیم منتخب لیگ قهرمانان اروپا در فصل ۱۷-۲۰۱۶ قرار ندهد.

مسی اگرچه امسال بهترین گلزن لالیگا و تمام لیگ‌های اروپایی بود و تا پیش از فینال لیگ قهرمانان هم بهترین گلزن این رقابت‌ها در فصل جاری بود اما در رقابت‌های اروپایی توفیقی که انتظار می‌رفت (به خصوص در مرحله یک چهارم نهایی و بازی برابر یوونتوس) را کسب نکرد و به همین دلیل فرانس فوتبال او را نادیده گرفته است.

در تیم منتخب لیگ قهرمانان فصل اخیر از نگاه فرانس فوتبال که با سیستم ۳-۳-۴ چیده شده است، مسی که امسال چهارمین کفش طلای اروپایش را گرفت، جایی ندارد و هم‌تیمی برزیلی‌اش نیمار تنهایی بارسایی حاضر در این تیم است.

در تیم منتخب فرانس فوتبال کریستیانو رونالدو(رئال مادرید)، نیمار (بارسلونا) و پائولو دیبالا(یوونتوس) در خط حمله قرار دارند، توماس لمار و فابینیو (هر دو از موناکو) و لوکا مودریچ (رئال مادرید) در خط میانی هستند و مارسلو و سرخیو راموس (هر دو از رئال مادرید) و لئوناردو بونوچی و دنی آلوز (هر دو از یوونتوس) خط دفاعی چهار نفره تیم را تشکبل می‌دهند. جان لوئیجی بوفون، سنگربان یوونتوس هم به عنوان بهترین دروازه‌بان این فصل از رقابت‌ها در ترکیب تیم منتخب فرانس فوتبال قرار گرفته است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه