سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

جان مک‌انرو: همکاری با آندره آغاسی به جوکوویچ کمک می‌کند

قهرمان پیشین تنیس جهان اعلام کرد همکاری آغاسی با نواک جوکوویچ و تصمیم جوکوویچ در این‌باره می‌تواند باعث ریکاوری این تنیسور شود.

جوکوویچ

به‌ گزارش خبرگزاری موج ‌به نقل از رویترز، نواک جوکوویچ بعد از قهرمانی در مسابقات اوپن فرانسه در سال گذشته، ناگهان دچار افت شدیدی شد و آسیب‌دیدگی‌ها نیز کار او را سخت‌تر کردند. جوکوویچ ماه گذشته کار خود با تمامی مربیانش را به پایان رساند و اعلام کرد بدون مربی خواهد بود اما او بعد از شکست در مسابقات اوپن رم اعلام کرد با آندره آغاسی همکاری خواهد کرد.

این اولین بار است که آغاسی ۴۷ ساله در رده بالا مربیگری می‌کند. او پیش از این اعلام کرده بود قصد این کار را ندارد. جان مک‌انرو که قهرمان هفت دوره گرند اسلم است، در این‌باره گفت‌: بسیار تعجب کردم. نمی‌دانستم آندره به دنبال مربیگری است. ذهن او در زمینه تنیس خوب کار می‌کند. به اندازه کافی او را می‌شناسم و می‌دانم او تنیس را دوست دارد. آندره نیز تغییرات اساسی در بازی خود بعد از ۳۰ سالگی ایجاد کرد. او در اواخر کارش به موفقیت‌هایی رسید. نواک در حال‌ حاضر مشکلات خاصی دارد. او انگیزه کافی ندارد. آندره می‌تواند به او کمک کند. اگر این اتفاق بیفتد، نواک گرند اسلم‌های بیشتری را از آن خود می‌کند.

مک‌انرو در ادامه‌ افزود: آندره آغاسی شخصی است که در تنیس بسیار موفق و یکی از بزرگترین بازیکنان بوده است. کار کردن با چنین کسی برای نواک، جالب خواهد بود. آندره خیلی خوب می‌تواند بازی‌ها را آنالیز کند.

جوکوویچ سال گذشته در مسابقات ویمبلدون و اوپن آمریکا شکست خورد و در رنکینگ جهانی سقوط کرد و جای خود را به اندی ماری داد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه