سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

وزیر ورزش و جوانان:

استخوان‌بندی تیم ملی فوتبال ساحلی از مسابقات جام باشگاه‌های اوراسیا بسته می‌شود

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به بازی درخشان نماینده ایران در تورنمنت جهانی فوتبال ساحلی جام باشگاه‌های اروپا و آسیا گفت: استعدادهای خوبی در این ورزش وجود دارد و استخوان‌بندی تیم از همین مسابقات بسته خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری موج، مسعود سلطانی‌فر شب گذشته پس از پایان بازی گلساپوش و اسپورتینگ پرتغال به عنوان آخرین بازی تورنمنت بین‌المللی فوتبال ساحلی جام باشگاه‌های اروپا و آسیا، بازی تیم مقاومت گلساپوش به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در این مسابقات را بسیار درخشان خواند و اظهار داشت: یزد میزبانی شایسته‌ای از این رقابت‌ها داشت.

وی بیان کرد: فوتبال ساحلی رشد بسیار خوبی طی سال‌های اخیر داشته و خبرهای بهتری از فوتبال ساحلی یزد خواهیم شنید ضمن اینکه استخوان‌بندی تیم ملی فوتبال ساحلی نیز در همین بازی‌ها بسته خواهد شد.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به برگزاری مسابقات جهانی فوتبال ساحلی در اردیبهشت‌ماه عنوان کرد: امیدواریم که بازیکنان فوتبال ساحلی یزد بتوانند در این رقابت‌ها نیز درخشش خوبی داشته باشند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیروزی‌های اخیر تیم ملی فوتبال ایران در مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه اظهار داشت: امسال خبرهای خوبی در حوزه ورزش به ویژه فوتبال و فوتبال ساحلی شنیده‌ایم که امیدواریم تداوم پیدا کند.

سلطانی‌فر ادامه داد: پیروزی‌های تیم ملی فوتبال ایران بسیار ارزشمند بود و البته حمایت‌های فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش و جوانان نیز قابل توجه بود.

وی در مورد فوتسال نیز بیان کرد: تقاضای میزبانی مسابقات جام جهانی فوتسال ۲۰۲۰ را به فیفا داده‌ایم و منتظر نظر فیفا هستیم تا از بین کشورهای متقاضی، یک کشور را به عنوان میزبان انتخاب کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه