سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

مقدماتی جام جهانی روسیه؛

حماسه ی ایران ادامه دارد/ زور لیپی هم به تیم کیروش نرسید

تیم ملی فوتبال ایران با برتری برابر چین به صدرنشینی‌اش در گروه اول مقدماتی جام جهانی ادامه داد و یک گام دیگر به حضور در روسیه نزدیکتر شد.

دیدار تیم ملی فوتبال ایران و چین/مهدی طارمی

به گزارش خبرگزاری موج، تیم ملی فوتبال ایران در هفتمین دیدار خود در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی از ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه امروز سه شنبه در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم ملی چین رفت که نیمه اول این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.

تیم ملی ایران در این دیدار با ترکیب علیرضا بیرانوند، مرتضی پورعلی گنجی، پژمان منتظری، مسعود شجاعی، میلاد محمدی، سعید عزت اللهی، امید ابراهیمی، ووریا غفوری(۷۹ رامین رضاییان)، علیرضا جهانبخش(۸۸ وحید امیری)، مهدی طارمی و رضا قوچان نژاد(۷۱ سردار آزمون) به میدان رفت.

شاگردان کارلوس کی روش که با ۱۴ امتیاز گام در این دیدار گذاشته بودند در نیمه اول با اینکه چند موقعیت خوب داشتند اما از نظر فنی تیم همیشگی نبودند و اشتباهات زیادی داشتند. البته شاید سه تغییر در ترکیب اصلی نسبت به دیدار با قطر عامل این اشتباهات بود.

با این حال تیم ملی فوتبال ایران در دقایق پایانی نیمه اول چند موقعیت خوب بدست آورد که دروازه بان حریف مانع از باز شدن دروازه چین شد. در نهایت نیمه اول این بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید.

شروع نیمه دوم برای ایران همراه با گل بود و این بار هم اشتباه دروازه بان حریف برای ایران در ورزشگاه آزادی گل به همراه داشت. در دقیقه ۴۷ این دیدار در یک رفت و برگشت مهدی طارمی درون محوطه جریمه صاحب موقعیت شد که ضربه نه چندان محکم او پس از دفع ناقص دروازه بان چین به آرامی وارد دروازه حریف شد.

در ادامه بازی تیم ملی فوتبال ایران به دنبال حفظ گل برتری بود و بازی را در اختیار داشت. هر چند موقعیت های ایران نسبت به نیمه اول کمتر بود اما شاگردان کی روش با دفاعی منطقی گل برتری را حفظ کردند.

تیم ملی فوتبال ایران با این پیروزی ۱۷ امتیازی شد و همچنان در صدر جدول گروه اول مقدماتی جام جهانی باقی ماند تا از شانس زیادی برای حضور در روسیه برخوردار شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه