سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

سرمربی لیورپول:

بر کناری رانیری به اندازه انتخاب ترامپ عجیب بود

سرمربی لیورپول به اخراج کلودیو رانیری از لسترسیتی واکنش نشان داد و آن را مثل برکیست (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) و انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا عجیب دانست.

کلوپ

به گزارش خبرگزاری موج، این هفته‌ کلودیو رانیری در حالی از لسترسیتی بر کنار شد که کمتر از یک سال پیش توانسته بود دست به کاری بزرگ بزند و لستر سیتی را قهرمان لیگ برتر انگلیس کند. با این حال کسب نتایج ضعیف در رقابت‌های امسال که آخرین آن شکست دو بر یک برابر سویا در لیگ قهرمانان اروپا بود، صبر مسئولان این تیم را لبریز کرد تا در نهایت رانیری را از سمت خود بر کنار کند.

این اتفاق با واکنش مربیان روبرو شد. بعد از این که ژوزه مورینیو روز جمعه با تی شرتی با نام "کلودیو رانیری" در نشست خبری ظاهر شد، یورگن کلوپ نیز به این برکناری واکنش نشان داد و گفت‌: متاسفانه از این خبر آگاه شدم. برای من این تنها اتفاق عجیبی نبود که در این مدت اخیر شنیده‌ام. اتفاقات دیگری هم مثل برکناری رانیری برای من تعجب آور بود، مثل برکسیت یا انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رییس جمهور آمریکا. به هیچ وجه از این اتفاق سر در نیاوردم. نمی‌دانم چرا مسئولان لسترسیتی چنین تصمیمی را گرفتند. همه می‌دانند که آنها در چه وضعیتی قرار دارند، ولی این دلیل نمی‌شود که بخواهند به این شکل سرمربی خود را بر کنار کنند.

سرمربی لیورپول ادامه‌ داد: رانیری یک شخصیت ویژه‌ای در دنیای فوتبال است. او مربی بسیار خوبی است. زمانی که در دورتموند بودم با او ملاقات داشتم و از اخلاق خوبش لذت بردم. به نظر من باید برویم و از سران لسترسیتی پرسید که چون من هم دلیل آن را نمی دانم، چرا این اتفاق صورت گرفت. ما در اولین بازی لستر بدون رانیری باید برابر این تیم به میدان برویم. فکر نمی‌کنم که آنها تغییری نسبت به قبل داشته باشند. احتمالا دستیاران رانیری تیم را هدایت خواهند کرد و به همین خاطر فکر می‌کنم که شاهد تغییراتی جزیی باشیم.

لیورپول باید دوشنبه در لیگ برتر انگلیس به مصاف لسترسیتی برود. این اولین بازی "گرگ‌ها" بدون رانیری، سرمربی ایتالیایی سابق خود است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه