سرخط خبرها
  • پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان و اسکیت در چین
  • ۶۰ قسمت از سریال سلمان فارسی آماده پخش است
  • نوازنده کارتون پلنگ صورتی درگذشت
  • آسیب جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی به ۸۰ درصد گونه‌های حیات وحش ایران
  • مرگ ناگهانی قهرمان روئینگ المپیک در ۵۰ سالگی
  • درخواست افزایش سرانه وام اشتغال مددجویان به ۴۰۰ میلیون تومان
  • نماینده مجلس: مدت بازپرداخت وام اشتغال باید به ۷ سال افزایش یابد
  • تردد ۵۱ هزار زائر از مرز مهران در ۲۴ ساعت گذشته
  • تصویب محدودیت اختیارات ترامپ علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا
  • سپاه حمله آمریکا به زائران اربعین در مرز شلمچه را پاسخ داد
  • سپاه: به زیرساخت ما تعرض شود، خاموشی برق متحدان آمریکای کودک کش قطعی می باشد
  • پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز، بعداز سرقت طلا، توسط همکارش به قتل رسید
  • سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
  • مخبر: جنون آمریکا را با غافلگیری در فناوری‌های تهاجمی پاسخ می‌دهیم
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: تهدیدات آمریکا عملی شود، زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم
  • درگذشت ژیمناست ۱۸ ساله پس از مصدومیت در تمرین
  • تأکید انصاری بر اجرای عملیاتی مصوبات مقابله با گرد و غبار
  • حق فسخ یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلاری پرسپولیس در قرارداد شهرآبادی
  • ۵۹۲ مصدوم و ۵۳ شهید بر اثر حملات دشمن آمریکایی به مناطقی از کشور
  • تلاش ناکام فردوسی‌پور برای پوشاندن همسویی و همکلامی با معاندین

سرمربی تیم فوتبال صبای قم:

سایپا در نیم‌فصل دوم تیم بهتری شده است/ تمام بازی‌ها برای ما حساس‌اند

سرمربی تیم فوتبال صبای قم گفت: در نیم‌فصل دوم تمام بازی‌ها برای ما حساس‌اند و می‌خواهیم امتیازهای لازم را بگیریم.

صمد مرفاوی

به گزارش خبرگزاری موج، صمد مرفاوی در نشست خبری قبل از دیدار تیمش در برابر سایپا گفت: در نیم‌فصل دوم همه بازی‌ها برای ما حساس‌اند و ما می‌خواهیم همه امتیازهای لازم را کسب کنیم. به لطف خدا و تلاش بچه‌ها امیدواریم که این شرایط برای ما رقم بخورد.

او همچنین گفت: ما می‌خواهیم هر سه امتیاز بازی با سایپا را کسب کنیم تا هم جایگاه خود را در جدول بهتر کنیم و هم با پشتوانه بهتری به لیگ ادامه بدهیم. البته سایپا نسبت به نیم‌فصل اول تیم بهتری شده است.

سرمربی صبا افزود: امیدوارم فردا بتوانیم بازی خوبی به نمایش گذاشته و امتیاز لازم را کسب کنیم. خوشحالم که بازیکنانم به تفکری رسیده‌اند که برای هر بازی انگیزه خاص خودشان را دارند و با تمام وجود با روحیه وارد زمین می‌شوند. این برای ما خوشحال کننده است و انگیزه لازم را دارند. امیدوارم فردا هم با همین شرایط و با همین تفکر برنامه‌های تاکتیکی ما را در زمین پیاده کنند.

مرفاوی همچنین درباره پیوستن تعداد پرشماری از بازیکنان سابق استقلال به تیمش عنوان کرد: آنهایی که از تیم استقلال جذب کرده‌ایم برخی در نیم‌فصل اول با ما بوده‌اند و برخی هم جدیداً به ما ملحق شده‌اند. بازیکنان جدید هم در کنار قدیمی‌ها کمک می‌کنند به هماهنگی خوبی رسیده‌اند. به هر حال این بازیکنان به تفکرات ما نزدیک هستند و ما تنها روی شناخت قبلی که از آنها داشتیم جذبشان کردیم. مساله خاص دیگری نیست و اینکه بازیکنانی که پیراهن آبی می‌پوشیدند در کنار ما هستند باعث افتخارمان است.

سرمربی صبا در پایان در پاسخ به پرسشی که آیا مشکلات مالی تیمش حل شده است، اذعان کرد: این مشکلات به صورت مقطعی حل شده و تمام مسئولان از استاندار و معاونانش گرفته تا مدیرعامل باشگاه در تلاش هستند مشکلات را به صورت مقطعی تا پایان فصل حل کنند اما نمی‌دانم این مشکلات به صورت ریشه‌ای برای فصل‌های آینده حل خواهد شد یا نه.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه