سرخط خبرها
  • دستگیری اعضای شبکه قاچاق دارو‌های کمیاب به کشور‌های همسایه
  • ۶۰ برنامه عملیاتی برای زمستان ۱۴۰۵ ابلاغ شد
  • رونالدو از تیم ملی پرتغال جدا شد/ محرومیت ۶ ماه در انتظار کریستیانو
  • شهادت یک مامور در حمله مسلحانه به ایست‌و‌بازرسی راسک
  • واگذاری بیش از ۱۳۰ هزار قطعه زمین در دو سال گذشته برای طرح جوانی جمعیت
  • تکریم مادران شهدا در رشت
  • احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه در اعتراض به اتهام‌زنی بی‌اساس علیه ایران
  • مرضیه برومند: وظیفه تئاتر خوب کردن حال بچه‌هاست
  • پایان کار فرنگی کاران ایرانی در بازی‌های آسیایی با کسب ۲ مدال طلا و ۱ مدال برنز

عباسپور قهرمان مسابقات تیر و کمان جهانی جمهوری چک شد

سمیه عباسپور به دنبال کسب سهمیه پارالمپیک از مسابقات تیر و کمان جهانی جمهوری چک موفق شد عنوان قهرمانی این رقابت‌ها در بخش جهانی کامپوند را هم از آن خود کند.

FQ32Z8jODdXK

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از سایت کمیته ملی پارالمپیک، امروز یکشنبه و در روز پایانی مسابقات تیر و کمان جهانی جمهوری چک و انتخابی پارالمپیک، دیدار نهایی بخش کامپوند بانوان در شهر «نووه مستو» برگزار شد که طی آن سمیه عباسپور کماندار پارالمپیکی کشورمان به مصاف حریفی از اوکراین رفت.

عباسپور که با کسب برتری مقابل تمام حریفان خود در مراحل مختلف  رقابت های کامپوند بانوان مسابقات تیر و کمان جهانی جمهوری چک و انتخابی پارالمپیک به فینال این رقابت ها راه یافت، امروز در این مرحله و در مصاف با حریف اوکراینی خود به برتری ۱۴۰ بر ۱۳۷ دست یافت و با اقتدار عنوان قهرمانی را از آن خود کرد. این عنوان قهرمانی سمیه عباسپور در بخش جهانی مسابقات تیر و کمان جهانی جمهوری چک و انتخابی پارالمپیک به دست آمد. این کماندار در حالی موفق به کسب مدال طلای این بخش از مسابقات شد که چهارشنبه هفته گذشته و در بخش کسب سهمیه این رقابت ها، با برتری برابر حریفی از آمریکا در مرحله رده بندی، سهمیه پارالمپیک ۲۰۱۶ را نیز به دست آورده بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه